Måndag 10/12

10 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är ivrig att komma igång med ett projekt den här måndagen. Helgen har varit bra, men du längtar faktiskt efter veckorna och efter alla saker som du har startat. Dagen blir rolig, produktiv och väldigt stressig. Du umgås mycket med en kollega som du tycker mer och mer om.

Oxen 20/4-20/5

Dagen inleds lite segt. Du har svårt att komma igång den här söndagen, hur mycket du än försöker. Efter lunch får du ett besked som du inte är särskilt förtjust i, men som inte heller förvånar dig särskilt mycket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir intressant och stressig. Du ska lära dig många saker på kort tid och då gäller det att hålla ordning i skallen. Struktur är kanske inte din starkaste sida, men om du verkligen försöker kan du vara rätt så ordningsam.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen tar du avstånd från en person som du egentligen tycker mycket om men som du anser har gått lite bakom din rygg den senaste tiden. Det handlar om att din vän inte varit öppen med sina känslor och då känner du att hen inte litar på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen blir lite konstig inledningsvis. Du har svårt att uppträda helt naturligt mot en person som väcker en storm av känslor inom dig. Under dagen slappnar du av och blir mer ditt vanliga charmiga jag igen. Hen har svårt att motstå dig när du sätter in din charmoffensiv.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen för med dig lite chockerade nyheter även om det är saker som inte berör dig och ditt arbete direkt. Du märker att många på jobbet är upprörda och du väljer att dra dig lite undan. Du behöver lugn och ro när du jobbar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en del frågetecken som du bör räta ut innan du går vidare med ett projekt på jobbet. Det handlar om att vara väldigt rak i din kommunikation för att undvika att skapa ännu mer förvirring. Kvällen kretsar kring en hobby.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir intressant, särskilt för sent födda Skorpioner. Det sker en del rörelse av de större planeterna i ditt tecken och det kan skapa en känsla av att inte känna sig själv. De förändringarna som sker i din personlighet kommer långsamt, men är väldigt stora och det gör sig förvirrad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du r fortfarande lite tvär mot en vän idag. Du har svårt att acceptera att hen tog hem jackpot i en tävling mellan er två, även om din vän inte ens vet att det var en tävling. Under dagen lättar ditt humör och du inser att du betett dig lite barnsligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det händer många saker i ditt liv samtidigt just nu. Visa delar rör din framtid och din karriär medan andra bitar rör ditt känsloliv. Du tycker inte att du har tid med kärlek just nu, men ödet vill annorlunda och det är lika bra du ger upp. Det här är en fajt som du inte kommer att vinna.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite irriterad på en person som inte lyssnar på dig. Du vet att du har många kloka råd att ge, men då måste hen vara bredd att ta till sig av det du säger. Under dagen inträffar något som du inte riktigt var beredd på.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tänker du förändra din situation. Du inser att du inte betett dig så moget på senaste tiden och det är dags att du ändrar på din attityd. Du kan vara både charmig, social och rolig och det är de sidorna av din personlighet som du plockar fram den här måndagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons