Tisdag 11/12

11 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som gillar att ta initiativ. Du tycker att det känns bäst att vara den som startar upp något, oavsett om det är en relation, ett projekt eller ett bråk. Du känner att du har övertaget om det är du som tar initiativet. Idag tar du ett initiativ som rör ditt privatliv.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir rolig och intensiv. På jobbet är det mycket att göra så det gäller att hålla ett högt tempo att hålla koll på detaljer. På eftermiddagen och kvällen är du social. Du får veta många hemligheter om personer som du inte känner så väl. Kvällen blir lite sen för din smak.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar tag i ett projekt som blivit styrmoderligt behandlat av alla på din arbetsplats. Du känner att just nu finns det inget annat alternativ än att du blir den som styr upp situationen. Din chef uppskattar ditt ordningssinne.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en del saker som du måste förlika dig med även om du inte gillar det. När du väl accepterat att situationen är som den är så kan du börja planera framåt istället för att gräma dig över saker som du ändå inte kan påverka just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag lyckas du tränga in under den välpolerade ytan hos en kollega och komma hen närmare än innan. Hen har höga försvarsmurar och ogillar att släppa in människor i sitt liv, men din charm är svår att motstå i längden och du vet att det här är en person som du vill ha i ditt liv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite väl negativ idag. Tänk efter, det kan bli riktigt roligt att vara med på en personalfest eller ett liknande evenemang. Även om det finns personer som alltid gör bort sig på de här tillställningarna så behöver den personen inte vara du eller någon du känner.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite väl öppen just nu. En kollega gillar dig, men hen föredrar att ha en mer professionell relation. Du avslöjar lite väl mycket detaljer om ditt privatliv för att din kollega ska vara helt bekväm med det. Du brukar vara bättre på att läsa människor än vad du är just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och väldigt intressant. Du flirtar med en kollega som både blir förvånad, smickrad och nästan lite rädd. Hen är inte bredd på hur karismatisk du kan vara när du vill. Kvällen blir förtrollande men alldeles för sen för en vanlig vardag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker lappa ihop en relation som du trasat sönder. Det går inte riktigt som du vill eftersom det är svårt att ta tillbaka saker som du sagt. Det bästa du kan göra är att försöka stryka ett streck över det som varit och starta om er relation från början.

Stenbocken 22/12-19/1

Det händer så mycket i ditt liv just nu att du inte riktigt hänger med i svängarna. Kanske är det bäst att bara åka med på resan och se vart den för dig än att hela tiden försöka kontrollera allt som sker i ditt liv. När det kommer till kärlek och vänskap ska du njuta av den, inte vara rädd.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fokuserar på att visa en kollega hur hen ska arbeta på ett bra sätt. Den här personen tenderar ofta att vara ineffektiv på grund av att hen tänker baklänges. Om du försöker få din kollega att börja från början på sina projekt snarare än att starta mitt i så skulle vardagen bli enklare för hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du upp kampen om det du vill ha. Du har gått igenom en massa olika faser den senaste tiden och nu har du bestämt dig för att du tänker kämpa. Du har länge vetat vad eller vem du vill ha, men ditt problem är att du hela tiden hoppas på att du ska få det du önskar serverat, utan att behöva anstränga dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons