Onsdag 12/12

11 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen tar du tag i praktiska uppgifter på jobbet. Du tänker bättre när du har något i händerna och just nu behöver du få fundera. En vän till familjen kommer med ett ovanligt, men välkommet förslag.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Du känner att julen börjar närma sig och du är i fas med din planering.  Oftast blir du stressad över allt som du inte hunnit med, men i år har du kontroll. På jobbet är det mycket att göra men det är ändå roligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra onsdag för din del. Du är nöjd med ett beslut som du fattat rörande framtiden och du känner dig positiv till det mesta. En vän har kärleksbekymmer och du bestämmer dig för at hjälpa hen. Du gillar att hjälpa till med relationsproblem.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen inleds lugnt, men underdagen kommer kraven på din uppmärksamhet och din närvaro att stiga. Du får generellt för lite sömn på nätterna just nu. Det handlar om att du grubblar för mycket. Kanske borde du röra på dig lite mer så du blir trött på kvällarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har verkligen trasslat till det för dig och nu har du svårt att hantera den situation som du befinner dig i. Du trodde att du visste vad du ville, men hjärtat vill inte alltid samma sak som förnuftet. Underdagen flirtar du en hel del med en kollega som du tycker är attraktiv.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du får möjligheten att visa en kollega hur du tänker kring et visst problem. Du har länge klurat på det här dilemmat och nu tror du dig ha lösningen. En chef försöker ta åt sig äran av ditt jobb, men då sätter du ned foten.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt förstående, men idag saknar du helt tålamod. När en kollega retar upp dig så exploderar du och det skrämmer både din kollega och din övriga arbetskamrater. De är inte vana att se dig så här arg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du chansar på att dina instinkter är rätt idag och de är de. Det blir en innehållsrik dag där fokus ligger på att kunna producera mycket på samma gång som du är kreativ. För många andra skulle den här situationen upplevas som stressande, men för dig är den på din höjd utmanande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag måste du bestämma dig. Du har provocerat en vän under hela veckan och frågan är om det är värt er vänskap bara för att bevisa att du kan få det du vill ha. Din vän är långsint och förlåter inte ett övertramp i första taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Den har dagen upplever du svartsjuka och det är väldigt ovanligt för Stenbocken. Oftast så tillåter du dig inte att komma så nära så att du blir känslomässigt engagerad. Du oroar dig i onödan, lita på dina känslor och väg inte in så mycket i de rykten du hör.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lång och tröttsam. Du har så mycket du vill hinna med och begränsad tid att hinna med allt på. Den här dagen upplever du att du springer i ett ekorrhjul och att inget blir riktigt bra. Du behöver en paus från vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du ytterst charmig mot en kollega och det gör några andra väldigt avundsjuka. Alla villa ha din uppmärksamhet just nu, men du väljer ut en som du vill vara nära. Hen blir förvånad och vet inte riktigt hur hen ska hantera ditt intresse.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons