Torsdag 13/12 Lucia

13 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag saknar du någon som är borta väldigt mycket. Du hade sett fram emot att få dela den här dagens upplevelser med hen, men nu så är det inte möjligt för hen är antingen sjuk eller bortrest. Kvällen bjuder på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen börjar tidigt och slutar ganska sent. Det blir en skön dag där fokus ligger på att njuta av livet. På jobbet är det visligen mycket att göra, men inget som du inte hanterar. Kvällen handlar om att få höra nyheter från någon som är långt borta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara rätt så envis när du vill och idag vill du verkligen bevisa att du har rätt. Din kollega blir irriterad på dig för att du inte ger upp trots att du har oddsen emot dig. En chef kommer med ett par värdefulla synpunkter den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner på dig att du har hamnat mitt i ett ganska stort drama och det gör dig snarare förtjust än oroad. Så länge inte all dramatik rör dig personligen så tycker du att det är kul att det händer något. Kvällen bjuder på massor av sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite kluven just nu. Du vet vad du vill, men du vet inte riktigt hur du ska kunna ta nästa steg eller hur du ska trassla dig hur den härva du befinner dig i. Ett bra tips är att vara ärlig och rak. Du tjänar inget på att dölja vad du känner, snarare tvärtom.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ett ställningstagande för eller mot. I det här faller finns det inga gråzoner. Du är medveten om att det blir ett svårt beslut att fatta, samtidigt vet du att det egentligen inte handlar om ett val för din del. Du vet redan vad du måste göra.

Vågen 23/9-22/10

Du kan inte med personer som utnyttjar andra. Du säger ifrån idag och får uppleva hur det är att hamna mitt i en pågående intrig. Det finns så mycket i det här dramat som du inte känner till och därför blir det svårt för dig att blanda dig i.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir lugn och skön. Har du möjlighet så njuter du av pepparkakor och lussefirande idag. Det var länge sedan du var på så här gott humör. Under dagen har du möjlighet att göra några riktigt fina fynd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag inser du att du begått ett fruktansvärt misstag. Du trodde du kunde klara av något som du inte alls behärskar och nu vet du inte hur du ska rädda situationen. Det bästa du kan göra är att vara ärlig och att våga be om hjälp.

Stenbocken 22/12-19/1

Hela den här dagen blir ett äventyr, särskilt för unga Stenbockar. Du njuter av dagen samtidigt som du har svårt att riktigt hinna smälta alla intryck. Under den här dagen får du nya vänner, du omvärderar vissa personer och inser att de är riktigt bra, om du bara ger dem en chans.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är vårt att läsa dig just nu och det beror på att du inte själv vet vad du vill. Du känner dig trött på det mesta i ditt liv och du skulle verkligen må bra av en paus. Idag får du möjligheten att testa på lite nya och utmanande uppgifter.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen handlar om pepparkaksmys och lucia samtidigt som den handlar om minnen från förr. Du tillåter dig att bli lite sentimental den här dagen. Under kvällen får du höra nyheter från någon som är lång borta och som du saknar mycket.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons