Fredag 14/12

14 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir riktigt mysig. Även om det är mycket på jobbet så tycker du dagen går fort. Den här dagen passar bra att ta en lite längre lunch och använda tiden till att göra julklappsfynd. Kvällen blir rolig men annorlunda.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen blir stämningsfull. På jobbet finns det en del du måste hinna med innan du tar helg, men när du väl klarat av alla måsten så kan du slappna av med familj eller vänner. Under den här dagen passar du på att fundera lite över ett jobberbjudande som du fått.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en glad och utåtriktad person som tror på möjligheter. Idag får du chansen att visa vad du går för i ett litet okonventionellt sammanhang. Om du bara lägger ned lite energi och fokus på det du gör så kan du prestera ut över det vanliga.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir inte riktigt så som du hoppats på. Du visste att du inte har möjlighet att välja en viss karriärs inriktning, men du har ändå hoppats att det ska lösa sig på något sätt. Idag får du ett definitivt besked om att den här typen av jobb inte är för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad på en person som hela tiden hör av sig och hela tiden vill träffas. Du tycker vissligen om hen, men på sista tiden har hen visat upp vissa sidor som du ogillar, dessutom finns det någon annan som intresserar dig mer.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt självgående just nu och det är bra. Genom att behålla fokus när det är rörigt runt omkring dig så lyckas du imponera på ett antal av dina chefer. Under eftermiddagen får du chansen att presentera en idé som du har.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en risk att du förlorar ett vad av något slag idag. Du var så säker på att vinna att du inte ens räknade med risken att förlora och det kommer att bli jobbigt för dig. Du lär dig en nyttig läxa även om den är en aning dyrköpt. Kvällen blir rolig och händelserik.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en hel del olika aktiviteter. På jobbet är det väldigt fysiskt påfrestande just nu. Det är ovanligt många tunga lyft och inte så ergonomiska ställningar. Var försiktig att du inte sträcker en muskel eller gör illa dig på något annat sätt. Kvällen blir rolig och varierande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du chansar lite idag, men din chansning faller kanske inte så väl ut som du hoppats. Du måste nog tänka om och tänka rätt. Det finns något eller någon som är perfekt för dig, men du måste vidga ditt sökande en del. Det du vill ha finns på en helt annan plats än du tror.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite förvirrad och bitvis ganska långtråkig. Du har inte så mycket att göra utan ägnar dagen åt att peppa andra och få andra att må bra. Idag knyter du överraskande vänskapsband med människor som du inte brukar ha så mycket gemensamt med.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill bara ta de lugnt och njuta den här fredagen. Om du har möjlighet så är du ledig och passar på att komma bort från vardagen. Kan du inte vara ledig försöker du korta av arbetet så mycket du kan. Kvällen handlar om god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte den som brukar vara så påstridig, men just nu finns det något som du väldigt gärna vill ha och då tänker du inte ge upp utan en fajt. Idag visar du upp en helt ny sida av dig själv, det handlar om en målmedveten och driven person som är beredd att göra det som krävs.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons