Söndag 16/12

16 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är lite försiktig i ett ställningstagande den här dagen. En nära vän är upprörd över någon i er gemensamma bekantskapskrets, men du tycker att hen överdriver men vill inte säga något. Du vill inte riskera att hamna mitt emellan två personer som du tycker om.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv dag där fokus ligger på att hinna med en del hemma. Du är lite nervös på morgonen utan att veta varför, men nervositeten försvinner av sig själv underdagen. Förmiddagen bjuder på roliga och oväntade nyheter. Eftermiddagen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite irriterad på en familjemedlem för att hen alltid gör som hen vill utan att ta hänsyn till andra. Hen har alltid varit bortskämd och det har gjort hen egocentrisk. Om du pratar med hen kommer du att se att hen går att resonera med.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt trött den här söndagen. De senaste veckorna har varit roliga, men väldigt intensiva så nu vill du bara ta det lugnt och varva ned. Fokus på den här dagen ligger på mat och på familj. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tänker du väldigt mycket på en person. Hen har nässlat sig in under ditt skinn och dina tankar återvänder ständigt till hen. När ni inte är tillsammans så känner du en liten oro. Du vill egentligen tillbringa så mycket tid som möjligt med den här personen men det vill du inte ens erkänna för dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir mysig. Den kretsar kring mat, familj och kring lite julförberedelser. Som singel så njuter du av att omge dig med din familj. Du har inte ett så stort behov av ett förhållande just nu. Lite saftigt skvaller piggar upp dagen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en harmonisk söndag och det är det bästa du vet, När du känner att det finns balans i ditt liv så mår du som bäst. Det här en dag som passar bra till att baka lussekatter, slå in paket eller mysa med familjen. Känner du dig lite hängig ska du lyssna på din kropp och vila så mycket du kan.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du satsar på att vinna den här söndagen. Vad du än ger dig in i, familjespel hästkapplöpningar eller vänskaplig tävling så vill du ta hem segern. En släkting blir lite irriterad på att du inte lägger band på din tävlingsinstinkt.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om intriger. Du vill göra en person svartsjuk och det gör du genom att flirta med någon annan. Resultatet blir inte alls så som du tänkt dig. Det bästa du kan göra är att vara öppen mot din vän med hur du känner och hoppas på att hen känner samma sak för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir härlig men konstig på samma dag. Det börjar oförskämt tidigt men något som kräver full koncentration från ditt håll. På något sätt, trots alla ytter omständigheter lyckas du prestera riktigt bra och du är mer än nöjd med din insats. På eftermiddagen kommer du på dig själv med att sakna någon väldigt mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen bjuder på härliga nyheter som gör dig stolt. Söndagen handlar även om att mysa och om att se nya miljöer. Det blir en skön och annorlunda dag som slutar tidigt vilket är bra för din del eftersom du har en ganska intensiv vecka framför dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att ta initiativ. Du brukar inte vara så bra på det, men idag så vill du ligga steget före. Under dagen får du höra nyheter som du inte riktigt tror på.  Du tänker gå direkt till de inblandade och höra om det är sant.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons