Måndag 17/12

16 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som gärna gör lite som du vill och idag får en av dina chefer nog på ditt eviga trotsande och säger ifrån. Du blir givetvis sårad eftersom du egentligen inte menar något illa när du sätter dig på tvären, men innerst inne inser du att din chef har rätt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag och en stressig eftermiddag. Du ligger efter med en hel del på jobbet och hur mycket du än jobbar så inser du att du ändå inte kommer ikapp. Det är en jobbig känsla att lämna arbetet utan att vara nöjd med det som du gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om små och stora val. Det behöver inte bara innebära livsändrande beslut utan det kan även vara små val i vardagen som gör det jobbigt just nu. En påverkan från Vågen får dig att tycka att alla beslut tar emot. Du får kämpa med att ens välja vilken lunch du ska äta.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska tråkig. Det saknas något eller någon på jobbet som gör det lite extra trevligt att gå dit. Under dagen kommer två av dina vänner ihop sig. Det handlar om kärlek och lojalitet. Du har svårt att välja sida eftersom du tycker båda har en poäng.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill inte ens gå till jobbet idag, och det finns en risk att du stannar hemma om du känner dig det minsta risig. Du längtar väldigt mycket just nu. Det kan vara till ledigheten, efter kärlleken eller efter en speciell person som inte är här just nu. Det finns mycket starka känslor i ditt tecken den här perioden.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du arbetar fort och du får mycket gjort. Eftermiddagen tycks kretsa kring julklappsinköp. Om du inte ägnar eftermiddagen åt att shoppa så handlar du i alla fall i tanken. På kvällen hänger du gärna med vänner.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen innebär en hel del stress. Du har mycket inbokat både på dagen och på kvällen. Oavsett om du ägnar din fritid åt glöggmingel, sport eller shopping och går timmarna snabbt. På kvällen slår en önskan in.

Skorpionen 23/10-21-11

Dina planer för dagen blir sabbade redan på morgonen, men som tur är så blir dagen bättre när du planerar om. Du inser att du missat vissa viktiga saker när du drog upp riktlinjerna för den här måndagen. På kvällen söker en vän upp dig för att få ett råd av dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du uttrycker dig lite klumpigt idag och en vän reser ragg. Det gäller något du säger om en tredje part som inte är där. Du blir lite förvånad för du visste inte att hen har så starka känslor för den här personen som hen uppenbarligen har.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska långtråkig dag med ett sällskap som du inte själv skulle ha valt om du kunnat påverka situationen. Ljusglimtarna den här måndagen är att du blir uppmuntrad av en käresta eller en vän genom sms och samtal. Kvällen ser ut att bli betydligt mysigare än dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett gott humör den här måndagen. Mycket har gått din väg och du känner dig nöjd med det mesta i ditt liv. Dagen handlar om att vara effektiv och att våga ta initiativ. Du har en förmåga att få människor att känna sig uppskattade och då anstränger de sig extra för att du ska bli nöjd.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på strålande gott humör den här måndagen, ända till du inser att du tagit fel på dag. Det är inte den här dagen du får träffa någon du saknar utan det är tidigast imorgon. I övrigt en ganska lugn och harmonisk dag som kretsar kring arbetet och kring mål som har med framtiden att göra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons