Tisdag 18/12

17 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du flera seriösa beslut beträffande våren. Du umgås också en hel del med en kollega som du inte haft möjligheten att jobba så mycket med den senaste tiden. Du uppdaterar din arbetskompis på det hetaste och senaste skvallret.

Oxen 20/4-20/5

Under den här tisdagen förbereder du en hel del för kommande veckan. Du har alltid varit bra på att planera och idag kommer din organisationsförmåga väl till pass. Du får även en fin komplimang av en kollega idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite ledsen för något som du kommer att missa i veckan. Det kan vara ett glöggmingel, en fest eller bara en kompismiddag. Du är upptagen på annat håll och kan inte boka av. I övrigt en trevlig och ganska lugn dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ovanligt charmig idag. Det finns något som är på gränsen till flirtigt i ditt tecken och det är rätt så ovanligt för Kräftan. Du är en sann romantiker och därför brukar du drömma om kärleken snarare än att uppträda flirtigt, men idag påverkas du av den mer fysiska Väduren.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lite dramatisk dag för din del. Under i stort sett hela dagen njuter du i fulla drag. Du umgås med den person som du helst vill vara med.  Du har insett hur bra du fungerar med den här personen och hur mycket du tänker på hen när hen inte är där.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant start på tisdagen. Du har mycket att göra så det gäller att hålla tempot redan från starten på dagen. Kvällen handlar om löften och om att visa hur mycket du kan åstadkomma på kort tid.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra tisdag där fokus ligger på att arbeta i team. Du vill få mycket gjort och då är det bästa att inte göra allt själv utan att dela upp arbetet på två eller fler. Under dagen inser du att du samarbetar bäst med den person som du alltid funnit knepigast.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket driv i ditt horoskop just nu. Alla omkring dig är slutkörda men inte du. Du får massor av extraenergi från Saturnus just nu och det hjälper dig att faktiskt skapa ordning i kaoset som är din vanliga vardag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag väljer du en annan väg än du gjort tidigare. Du väljer att dra dig ur en outtalad tävling till förmån för en vän. Du inser att du faktiskt inte har något att vinna på den här striden. När den här insikten kommer till dig blir livet så mycket enklare.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en magisk och kanske lite romantisk tisdag. Du tycker väldigt mycket om en person som du spenderar mer och mer tid med. Det finns en kemi mellan er som inte går att förneka och du har insett att ibland är det lönlöst att streta emot ödet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du harsvårt att argumentera med en ung släkting just nu. Hen har bestämt sig och du inseratt det bara kommer leda till en onödig konflikt att sätta hårt mot hårt. I övrigt en rolig och intressantdag där du lär dig mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kämpar för det du villa ha och det har du inte gjort på samma sätt så många gånger i ditt liv. Det finn en ny medvetenhet i ditt tecken. Det handlar om att du har insett vad det är du vill ha och nu gör du upp en plan på hur du ska få det inom en rimlig tid.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons