Onsdag 19/12

17 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en lekfull dag. Du är på ett busigt humör och du gör varje uppgift på jobbet till en lek. Under dagen möter du flera personer som imponerar på dig med sin kunskap inom ett visst område. Om du orkar kan kvällen bjuda på fest.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen blir lite lugnare. Det är det mycket rutin som gäller. Uppgifterna är inte så varierade, men med lite god organisationsförmåga så kan du verkligen få jobbet att gå undan. Eftermiddagen blir lite stressig. Det gäller att hinna med alla måsten innan det är dags att gå hem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du utmanar en kollega på en kompetens strid. Du vet att du är mycket bättre än hen inom det här området, men nu vill du att alla andra ska får reda på det. Under eftermiddagen vankas det julmys med gofika och skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite nervös för den här dagen utan att riktigt veta varför. Till viss del handlar det om något du bill bekänna för en vän och du vet inte riktigt hur hen kommer att reagera på den här nyheten. Allt blir bra om du bara vågar tro på din magkänsla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det känns lite som om tiden bara inner undan för dig. Du har en plan, och du vill helst verkställa den innan julen av en mängd olika anledningar. Idag öppnar en möjlighet upp sig om du bara är snabb och tar den. Det ligger något romantiskt över den här dagen, kanske är du nyförälskad.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som ser praktiskt på det mesta i livet och det har du användning för idag. När dina kollegor blir handlingsförlamade av ett problem som uppstår så agerar du rationellt och lugnt istället för att stressa upp dig. Det här är en sida som dina chefer älskar med dig.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen har du svårt att ta till dig kritik även om du vet att den är befogad. Du försöker att ignorera pikar både från kollegor och från din chef. Det handlar om att du är övertygad om att om du bara håller dig till din plan kommer alla att se hur rätt du har så småningom.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du är listig idag. Du skriker inte högst för att få som du vill utan du tar till en mer effektiv metod, nämligen att argumentera för din sak och skaffa dig bundsförvanter. Du kan vara väldigt manipulativ när du sätter den sidan till.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir bra på ett annorlunda sätt. Du har känt dig lite misslyckad den senaste tiden eftersom dina planer inte gått som du tänkt dig. Idag vänder det. En person som du inte sett på länge ringer eller messar och vill träffa dig. Du blir både glad och förvånad på samma gång.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inne i en romantisk period utan riktigt veta om det. Just nu lever du mycket i nuet och gör som du känner utan att tänka efter så mycket. Du inser att ju mer tid du spenderar med en viss person ju mer speciell blir hen för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir stressig, det är mycket du ska hinna med innan jul och idag inser du att du inte alls hunnit så lång på jobbet som du hade hoppats att du skulle hinna den här onsdagen. Kvällen blir lite senare än beräknat, men det gör dig inte så mycket för då ligger du bra till för resten av veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en del att göra idag så det gäller att du är utvilad. Du har många järn i elden just nu. Känslomässigt är du mer fokuserad än du brukar vara. Som singel har du bestämt dig för vem du vill ha, eller vem du letar efter och du ger dig inte innan hen blir din. Din nya målmedvetenhet kommer från Mars.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons