Torsdag 20/12

17 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är inte så medveten om de fel du gör just nu så därför blir du lite sårad när en kollega påpekar dem. Som tur är så blir du snabbt på gott humör när en vän visar dig extra omtanke. Hen får dig alltid att må bra.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen blir betydligt lugnare än onsdagen. Du kommer i fatt med många arbetsuppgifter som du ligger efter med och när kvällen kommer är du riktigt harmonisk. Den här eftermiddagen passar bra att julshoppa med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite osäker på vad du vill med jobbet just nu. Ena dagen så trivs du utmärkt och allt går som på räls, nästa sekund så känner du att inget blir som du vill och du känner dig maktlös. Kvällen handlar om att mysa med familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag bestämmer du dig för att vara med. Du har insett att det gäller att hålla sig framme om du inte vill missa en massa roliga aktiviteter. Just nu är dina vänner väldigt aktiva och det duger inte att gå och vänta på en inbjudan, det är bara att hänga med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen tänker du spendera med en särskilt person vare sig det bli i grupp eller ensam. Du ser till att få så mycket tid själv med hen som du kan, men det är inte alltid så lätt för hen omger sig oftast med många vänner. Kvällen blir riktigt romantisk, du njuter av varje sekund.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att det händer en hel del spännande saker omkring dig och du håller på att missa all dramatik. Det ligger romantik i luften, särskilt för Lejon och Stenbockar så det är inte helt onsannorlikt att det blidas nya par på din arbetsplats under december.

Vågen 23/9-22/10

Du är rätt säker på att ett skvaller du hör är väldigt överdrivet, men du vill inte riskera att det är sant så du forskar i det. Som du misstänker kommer du att upptäcka att den är en kollega som älskar att göra hönor av fjädrar. Det som är lite oroväckande hur bra hen är på att överdriva.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Dagen blir väldigt mysig. Du stressar inte den här torsdagen utan du gör en sak i taget. Det finns något väldigt harmoniskt över ditt tecken som gör att du trivs både med arbetet och privat. En bra dag att göra de sista inköpen på.

Skytten 22/11-21/12

Du mår så mycket bättre nu när du har kommit till insikt med vad du vill och vad som är bra för dig. Det kan till och med hända att du försöker ge en knuff åt två vänner som uppenbarligen tycker om varandra, men som inte riktigt vågar ta steget. När du vill är du en bra äktenskapsmäklare.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir förtrollande, rolig och lite annorlunda på samma gång. Så här strax innan jul så är det rätt så lugnt på jobbet och du spenderar dagen tillsammans med personer du verkligen tycker om. En bra dag att shoppa, fika och mysa. Kvällen blir väldigt romantisk. Du har gett upp tanken på att streta mot ödet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt den här torsdagen. Det finns en chans att du är ledig den här dagen och att du spenderar den med din familj. Under dagen får du höra skvaller som rör vänner till familjen. Det verkar som det är en separation på gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt driven just nu tack vare Mars. Du är också modigare och vågar ta fler initiativ. Du blir lite förvånad när en person som aldrig tycks ha tid för dig gör en helomvändning och vill träffas. Det blir en rolig och annorlunda kväll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons