Fredag 21/12

17 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att roa dig rejält den här fredagen. Är du ledig kretsar en del av aktiviteterna kring julen. Det kan vara julshopping, matlagning eller städning, Kvällen blir riktigt rolig, då är det vännerna som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite lugnare för din del. Du börjar äntligen komma ikapp med allt som du legat efter och du tycker du har en ganska bra koll på julen. Under dagen får en fin komplimang av en av dina chefer. Kvällen bjuder på hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gillar att ha mycket att göra och det finns en risk att du jobbar hela helgen om du har möjlighet. Är du ledig satsar du på att fixa allt som hör julen till de närmaste dagarna. Du har alltid varit en person som är ute i sista minuten. Kvällen kretsar kring sport och idrott.

Kräftan 21/6-22/7

Idag passar du på att spendera en del av dagen med dina vänner och en del av dagen med din familj. Det blir en rolig dag med många skratt. Som förälskad Kräfta ska du se upp för svartsjuka. Du har lätt för att misstolka situationer just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att göra det du måste så for du kan för att få mer tid över till saker du tycker är roliga. För nyförälskade Lejon kan det blir en härlig dag där du njuter av att spendera tid med den du tycker om. Som singel ägnar du dig gärna åt att festa med vänner eller åt en idrott av något slag.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lugn och harmonisk. Du känner dig för en gångs skull ganska stressfri. Under dagen får du nytta av ett tips som du får från en vän. Det här tipset kan spara både pengar och tid för din del. Kvällen handlar om familjen.

Vågen 23/9-22/10

Du är snabb på att bestämma dig idag. En influens från Eld gör det enklare för dig att fatta beslut och du känner inte samma ångest över saker som du missar om du går en väg och inte en annan. Kvällen kretsar kring vänner, familj och kring släkten.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dig tid att vara med en vän fast du har väldigt mycket att göra just nu. Du känner att hen behöver få prata av sig och du vill finnas där för hen. Eftermiddagen kretsar kring små detaljer och riktigt bra fynd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att följa din ursprungliga plan den här fredagen. Det finns så mycket annat intressant som lockar dig och få dig att vilja göra allt möjligt utom det som du ska göra. Under dagen får du nyheter om hen vän. Du blir glad för hen, men också väldigt förvånad.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen njuter du till fullo. Oavsett om du spenderar den med familjen, men dina vänner eller med någon speciell så blir det en härligt harmonisk dag. Det finns kärlek i ditt tecken så du kanske är nyförälskad eller på väg att bli förälskad. Våga ge dig hän, du behöver lite flykt från vardagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är stressad över en kollega som inte alls är stressad. Hen tenderar alltid att ta saker som de kommer och säger att allt löser sig vilket gör dig lite smått galen. Du vet att inget ordnar sig om inte du finns där och fixar problemen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du steppar upp din plan ytterligare ett steg den här helgen. Genom en blandning av charm och envishet lyckas du övertala en väldigt upptagen person att spendera en kväll eller en dag med dig. Det blir en förtrollande upplevelse, så njut av den.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons