Lördag 22/12

22 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir stressig. Du verkar vara bortbjuden under kvällen, men vill ändå få tid att vara med dina vänner. Just nu så finns det många personer som vill vara med dig och det gäller att du fördelar upp den tid du har mellan dem. Kvällen bjuder på lite skvaller och på intressanta nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Dagen flyter på riktigt bra, du har mycket att göra den här helgen, men du ser till att ta en sak i taget och inte stressa. Du vet att saker sällan blir bättre när du är uppjagad. Under eftermiddagen får du möjlighet att plocka fram din mer kreativa sida. Kvällen kretsar kring god mat och kring dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis med att vilja få en vän att avslöja en hemlighet. Egentligen är det bästa att du förbli oviss. Du mår bättra av att inte veta det som din vän vet, men risken är stor att en kombination av din nyfikenhet och din övertalningsförmåga lyckas få din kompis att avslöja sin hemlighet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt irriterad på en familjemedlem som vill få med dig på en släktmiddag, ett tråkigt glöggmingel på jobbet eller något annat som du absolut inte vill vara med på. Du vet att du borde ställa upp på din familjemedlem, men du är rädd att missa något som du hellre vill göra.

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt ärlig idag och det ger dig fördelar. Just nu så väver en av dina vänner upp en hel del intriger, dels för att hen är uttråkad och dels för att hen vill göra någon svartsjuk. Du ser till att inte bli indragen i hens drama utan du gör klart från början att du inte vill bli inblandad.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på hemmamys och julförberedelser. Det ser ut som om dagen kretsar kring små saker som att klä julgranen, slå in klappar, lyssna på julmusik och göra julgodis. Det blir en härlig och stämningsfull lördag.

Vågen 23/9-22/10

Du är gärna utomhus den här dagen om vädret samarbetar. Oavsett om du strosar på en julmarknad, tar en långpromenad i skogen eller ägnar dig åt någon sport så blir det en härlig dag där du rensar tankarna ordentligt. Du behöver komma bort från vardagen ett tag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt charmig just nu och det är svårt att säga nej till dig. Det här är att fakta som du utnyttjar utan skam i kroppen. Du tycker att det är kul att få människor att göra som du ber dem om. I övrigt en ganska lugn och harmonisk dag.

Skytten 22/11-21/12

Den här lördagen försöker du skapa ordning i ditt lite stökiga privatliv. Du börjar med att bena ut vilka personer som du är viktig för och vilka som du tycker är viktiga. Sedan så ser du till att visa dem du bryr dig om mest hur enormt speciella de är. Du får massor av kärlek tillbaka den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så satsar du på att ta det lugnt och varva ned. Du gör det antingen själv eller tillsammans med en partner, vänner. För dig handlar det om att komma i fas med dig själv igen. En fin komplimang får dig att bli både generad och glad. Den här personen vet vad som får dig att bli glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är sällan så driven som du är den här helgen. Du vet precis vad du vill ha och du ser till att vara ute redan på morgonen för att slippa köer och mycket människor. Under dagen får du höra något som gör dig både stolt och glad. Det här är goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte särskilt försiktig med vad du säger. Månen gör dig romantisk och då blir du väldigt impulsiv. Du blir lätt förälskad den här perioden och du visar dina känslor både för din partner och för alla andra. Du vill inte smyga med er kärlek.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons