Söndag 23/12

23 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du önskar dig ingenting den här söndagen utan är nöjd med livet precis så som det är idag. Det finns en kombination av glädje, förväntan och harmoni den här söndagen. Om du är klar med julstöket tillbringar du så mycket tid du kan utomhus.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite kluven mellan två vänner som grälar. Du vet egentligen vem det är som har rätt, samtidigt så är motparten en av dina äldsta vänner så det är inte så lätt att ta parti. Kvällen blir väldigt mysig. Du njuter av julstämningen stökar det sista innan julafton.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är lätt att vara efterklok, det märker du idag. Du har fattat ett beslut som verkade väldigt genomtänkt när du var mitt uppe i situationen, men nu, så här i efterhand så ser du en hel del andra, lite mer smarta lösningar på problemet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte så smart idag. Du gör något som kan få långsiktiga konsekvenser och det bara för att undvika att saker blir pinsamma. Ibland är det bättre att ta en jobbig situation nu än att stå till svars för den långt senare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som lever mycket i nuet. Du är passionerad och väldigt nära dina känslor. Idag fattar du ett impulsivt beslut. Du bestämmer dig för att vara modig och våga satsa allt på ett kort. Det visar sig vara ett smart drag från din sida.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som gärna insisterar på att hjälpa till fast du egentligen inte har någon lust. Du är väluppfostrad och det är så väluppfostrade personer gör. Idag blir du irriterad på en vän som nappar som ditt halvhjärtade erbjudande om hjälp.

Vågen 23/9-22/10

Du går iväg för att få vara ifred idag, det har varit mycket den senaste tiden och nu behöver du lugn och ro för att smälta allt som hänt. En vän till familjen blir orolig när du drar dig undan och du blir rörd över hens omtanke.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag så satsar du på förjul för hela slanten. Det kan vara lilla julafton hos diverse släktingar eller så myser du hemma med att göra julgodis, griljera skinka eller provlaga någon ny, innovativ julrätt för att imponera på släkten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du uppför dig illa mot en vän och det vet du om, men du styrs av dina känslor och inte ditt förnuft. Det handlar om att du känner dig bortglömd av din vän. Du straffar hen med att vara lika avvisande tillbaka som du upplever att hen är. Tänk på att din vän kanske har en anledning till sitt beteende.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här är en söndag full av löften. Du vaknar lite för tidigt, men det gör inget för då har du mer möjlighet att kunna insupa julstämningen. Dagen handlar om känslor, om att bekänna färg och framför allt om att vara modig. När du kommer till relationer kan du annars vara väldigt blyg.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som gillar utmaningar, oavsett om de är stora eller små. Idag ska du få ihop allt det sista innan julafton och det verkar röra sig om allt från matlagning till julklappsinköp. Vattumannen är inte känd för att vara bra på att planera. Det är nästan som om du tycker det är kul att vara ute i sista minuten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite förvirrad. Flera av dina vänner sänder ut dubbla signaler och du vet inte hur du ska tolka dem. Lägg till att en person från det förflutna plötsligt är väldigt angelägen om att ni ska ses så blir förvirringen total. Själv anser du att den här personen är ett avslutat kapitel för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons