Julafton måndag 24/12

24 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar främst om att vara i nuet och njuta av allt från familj till god mat. Oavsett om du firar i stor skala eller har en liten intim julafton med bara det nödvändigaste så njuter du i fulla drag. Det blir en harmonisk och härlig julafton.

Oxen 20/4-20/5

Dagen inleds mysigt med god frukost och möjligheten att få sova ut. Du njuter verkligen av att ta det lugnt innan julfirandet drar igång på allvar. Resten av dagen blir trevlig, men som vanligt äter du för mycket och blir ganska däst till kvällen. En kvällspromenad kan få dig att piggna till.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis med att vilja vara annorlunda den här julen. Det kan handla om små förändringar som ett nyttigare julbord eller mindre paket till något så drastiskt som att bojkotta traditionerna helt. För dig är det viktiga dem du är med, inte hur du firar. Det blir en härlig julafton.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Trots att grälet hänger i luften mellan dig och en äldre släkting så blir det en bra jul. Ni två har en förmåga att gå varandra på nerverna när du umgås för mycket, och det kan lätt bli fallet så här i jultider. På kvällen skriver du en gullig julhälsning till någon du saknar.

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen kretsar kring familj och släkt. Det kan antingen vara en rätt harmonisk dag där du inte stressar utan verkligen tar det lugnt, men det kan också vara en flängig dag där du besöker många personer på kort tid bara för att ingen ska känna sig bortglömd.

Jungfru 23/8-22/9

Du har mycket att stå i trots att det är julafton. För dig är det viktigt med traditioner och att saker ska vara som de alltid har varit. Nya familjemedlemmar och nya vanor stör dig. I år bryts de vanliga traditionerna och du måste vänja dig vid lite nytt på julafton. Om du bara anpassar dig kommer det bli en av de bästa jularna på länge.

Annons

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt stressad den här julaftonen. Det är så mycket som du planerat att göra, men som du inte hunnit med. Försök att slappna av, ingen kommer att sakna grönkålen till skinka eller märka att knäcken är köpt istället för hemlagad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tillfället i akt och lägga ett jullöfte istället för ett nyårslöfte. Det handlar om att bryta vanor och om att vara mer sann mot sig själv. Just att du lägger det på julafton istället för nyår är ett sätt att markera att du menar allvar.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det dags att släppa alla vardagliga problem och njuta av julfirandet. Konflikter, intriger och drama kommer du hinna med efter jul så begrav stridsyxan för ett par dagar och njut av att umgås med familjen istället.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har verkligen roligt den här julaftonen. Som jordtecken är julen en av dina mest älskade och efterlängtade helger. Den här dagen får du fina julhälsningar både från familj, vänner och från någon speciell person. Det är den sista julhälsningen som gör dagen lite extra härlig.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du trivs bäst när du får vara mitt i centrum för allt som händer. Dagen bjuder på massor av aktiviteter, men också på mycket mat och trevligt sällskap. Det blir en del dråpliga incidenter och en hel del skratt den här julaftonen.

Fiskarna 19/2-20/3

Julen kretsar kring familjen mer än kring vännerna. Det blir en mysig dag där du inte funderar så mycket över framtiden utan njuter av nuet istället. Under dagen får du en fin och oväntad komplimang av en vän. Du blir förvånad för din vän brukar sällan ge komplimanger.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons