Tisdag 25/12

25 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det är inte alltid lätt att vara på topp. Den här dagen är du väldigt trött och har du möjlighet så gör du inte så mycket alls. Du behöver en dag att komma ikapp, inte bara fysiskt utan även mentalt. Under dagen så fattar du flera beslut på ett omedvetet plan.

Oxen 20/4-20/5

Juldagen blir en blandning av vila och av aktivitet. Även om du inte har så mycket att göra så plockar du lite efter allt julfirande. Finns det möjlighet spenderar du gärna några timmar utomhus, du behöver dagsljus för att må bra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du testar dina gränser idag. Genom att tänja lite på vad som är okej märker du inte bara vart dina egna gränser går utan även var den övriga familjen har sina gränser. Du är en person som gillar att provocera, särskilt om du är uttråkad vilket det kan finnas en risk för att du är idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en underlig juldag där du är väldigt inaktiv på förmiddagen men aktiv på eftermiddagen och kvällen. Om det var familjen som gällde igår så är det vännerna som får din uppmärksamhet idag. Det kan till och med hända att du går ut och festar ikväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag så passar du på att vara med personer som du mår bra av att vara med. Du har en skön, ganska slapp men ändå rätt så social juldag att se fram emot. Lite skvaller om en gemensam vän får dig att inse hur mycket drama den här personen skapar omkring sig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är less på att alltid vara den som ska ursäkta en släktings beteende. Om hen uppför sig illa så får hen själv be om ursäkt i fortsättningen. Hen är stor nog att sköta sina egna bråk, du behöver inte släta över din släktings agerande.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ta en sak i taget och om att vara lat. Det är inte så ofta du unnar dig att vara riktigt lat, men det gör du idag. Du njuter av att få slöa. Alla måsten och allt ansvar skjuter du upp till en annan dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen är du gärna utomhus. Du har massor av energi i kroppen och är inte lika sliten som de flesta av dina vänner. För dig är juldagen extra härlig om den innefattar lite shopping, du har många fina fynd som du vill göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen pratar du mycket med en vän. Du vill få hen på din sida, men hen är inte lika benägen att ta ditt parti längre. Du vet inte vad som hänt de senaste dagarna, men du märker att något i er relation har förändrats. Du är för stolt för att fråga varför.

Stenbocken 22/12-19/1

Du siktar på en dag i sängen tillsammans med julmatsrester, neflix och godis. Dagen kommer inte alls bli så som du föreställt dig den, den blir mer aktiv och mycket roligare än din ursprungliga plan. Du är för en gångs skull lite impulsiv och hänger med en eller flera vänner på någon spontan aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir lagom aktiv. Du småpysslar en del hemma, kanske jobbar lite om du har möjlighet till det. Du unnar dig också sovmorgon, massor av god mat och en hel del tvtittande. Det blir en härligt slö juldag där du verkligen får möjlighet att vila ut.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gör något väldigt modigt idag. Istället för att ägna dagen åt att dagdrömma och hoppas på att det ska hända något kul så tar du tag i din situation och ser till att det händer något. Det är du som är initiativtagaren, oavsett om det gäller att hänga med kompisar eller att gå på en date.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons