Onsdag 26/12

26 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att vara fokuserad. Du gör ett test eller ett eget experminet av något slag och du vill väldigt gärna lyckas. En konflikt i bekantskapskretsen bekymrar dig eftersom den påverkar dig negativt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir högintensiv. Det verkar komma oväntat besök och då måste du trolla för att få fram något gott och annorlunda ur ett tomt kylskåp. Som tur är så kan Oxar koka soppa på en spik så du lyckas ändå imponera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som lätt överreagerar när du är irriterad. Idag har du lyckats med konsten att få komma ihop dig med en nära vän och det skapar en ganska spänd stämning hemma. Det bästa du kan göra är att reda ut situationen med din vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill gärna vara med en vän och du kan till och med tänka dig att hänga med och göra något du egentligen inte är så pigg på bara du får spendera tid med hen. Det blir en mysig och intim dag. Kvällen handlar om att du ska vara ärlig mot dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig lite inlåst just nu. Du har inte möjlighet att påverka det som sker omkring dig och det gör dig frustrerad. Du är lite orolig att du håller på att mista det grepp du hade om situationen innan helgerna. Du måste försöka peppa dig själv till att tro på dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som tar en sak i taget och idag handlar det främst om att ta hand om sig själv och om din familj. Det blir en lugn och skön dag där du inte gör mer än nödvändigt. På kvällen märker du en förändring i dynamiken mellan två vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en riktigt mysig onsdag där familj och uteaktiviteter spelar en central roll. Du gillar när det är kallt och de här vinterdagarna tar fram barnet i dig. För dig blir den närmaste perioden en riktig vintersaga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska envis av dig och det märks inte minst idag. Någon går emot dig och då sätter du dig på tvären när det gäller det mesta. Du har inte lust med någonting. Som tur är har du en vän som alltid lyckas få dig på gott humör när du känner dig så här avig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill gärna aktivera dig idag, men du orkar inte riktig. Du är gärna social, men då inom dina fyra väggar eller via telefonen. Under den här dagen får du höra en hel del intressant skvaller från en vän som aldrig kan hålla tyst.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du shoppingsugen. Du vill fylla på garderoben med ny snygga kläder och kanske komplettera med lite smink och lyxartiklar. Under dagen umgås du med ett gäng vänner och ni har trevligt, även om det inte blir så mycket shoppat som du hoppats på.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir en härlig dag som bjuder på motion och frisk luft. Du njuter verkligen om du är ledig. Om du arbetar så ser du till att komma ut före eller efter ditt arbetspass. Under kvällen impulsshoppar du något till hemmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar dagen lite som den kommer. Det blir en lugn och skön onsdag där fokus ligger på att vila och ta det lugnt. För dig finns det ingen stress de här dagarna. På kvällen passar du på att umgås med vänner eller träffa släkten.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons