Torsdag 27/12

27 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vill så mycket just idag att dina ansträngningar kan bli lite för mycket. Ta ett djupt andetag, sänk ambitionerna och sikta på att göra några bra saker istället för en massa saker halvbra. Om du jobbar är det här en ganska lugn dag.

Oxen 20/4-20/5

Du är stressad över att saker inte riktigt blir så som du planerat. Det händer för mycket som du inte kan påverka och det gör dig nervös även om du vet att du inte är direkt drabbad. Under eftermiddagen får du roliga nyheter av en vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att erkänna att du gjort fel och idag kan just den här stoltheten sätt käppar i hjulet för dig. Om du är medveten om att du har agerat fel så erkänn ditt misstag det kommer du att vinna en hel del på.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt försiktig med vad du säger och till vem du säger något. Du har hemligheter som du inte vill ska komma ut. Det finns dock en person som du litar mer än någon annan och hen får fungera lite som ett bollplank till dina idéer idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du tag i saker och ting. Du bestämmer dig för att det är bättre att vara aktiv, än att vänta på att något ska ske. Du har en tät kommunikation med dina vänner. När det gäller kärleken så är den komplicerad, men ändå väldigt härlig just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan tar ut en seger i förväg. Du vet att det är bättre att vara lite avvaktande, det tjänar du på i längden. En av dina vänner tycker du är onödigt negativ och försöker få dig att vara lite mer impulsiv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på en hel del roliga aktiviteter. Är du ledig så tillbringar du större delen av dagen utomhus. Du uppskattar verkligen snön. En vän har med sig en överraskning till dig idag och du blir både smickrad och rörd av hen omtanke.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en massa underhållning. Om du arbetar så försöker du garanterat att smita tidigare idag. Du vill hinna hem och fixa dig innan kvällens festligheter. Under kvällen knyter du en hel del värdefulla kontakter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska passiv just nu och det bror på att du inte själv vet vad du vill. Du är kluven både till att umgås med din familj eller hänga med kompisar. Handen på hjärtat så föredrar du att bara vara hemma själv och ta det lugnt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig lite rastlös utan att veta varför. Det ligger förväntan i luften idag. Du längtar efter någon som är borta men du vill inte ens erkänna det för dig själv. Idag får du en fin komplimang så du verkligen uppskattar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att stå i idag så det gäller att du är effektiv. Planera dagen noggrant och håll dig till din plan. För många avstickare kan dra ut på tiden och tvinga dig att arbeta över. Kvällen kretsar kring familjen och kring att bara ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite irriterad på att du är utesluten ur en grupp och du vet inte riktigt varför. Du har insett att det inte rör sig om personkemi, för den finns där så det måste vara något annat som ligger bakom anledningen att du ofta blir förbisedd när det gäller inbjudan till olika aktiviteter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons