Lördag 29/12

29 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På lördagen passar du på att fatta små och stora beslut som rör framtiden. Det kan vara en utbildning som du vill gå, en karriärs förändring eller något liknande. Till hjälp har du en god vän och en släkting vars omdöme du litar på.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir fantastisk men intensiv. Du ägnar dig en del åt utomhusaktiviteter, en del åt shopping och en del åt att bara vila och ta det lugnt. Den här dagen passar du på att skämma bort dig själv en hel del. Du tycker att du förtjänar lite extra lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ger dig inte in i en diskussion även om du tycker att det skulle vara roligt. Du vet att den personen som du vill diskutera med är minst lika förtjust i att vinna ett argument som du är. Kvällen bjuder på god mat och hemmamys.

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomiskt borde du ta det lite lugnare. Du har gjort av med alldeles för mycket pengar den senaste tiden och nu är det bra om du håller hårdare i plånboken. Kvällen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att umgås med människor som du verkligen tycker om.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar tag i problem som du länge skjutit på framtiden. Det gäller relationer, konflikter och framförallt så tar du tag i dina egna personliga känslor. Du ser till att spendera mycket tid med en viss person för att försöka blir mer klar på vad ni känner för varandra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite besvärlig av dig just nu. När en familjemedlem kommer med förslag på aktiviteter så sätter du dig genast på tvären. Just nu tycker du det mesta verkar vara jobbigt. Du vill egentligen bara vara hemma och ta det lugnt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen jagar du den perfekta nyårsutstyrseln med detaljer och allt. Du vill vara fin inifrån och ut och då gäller det att skämma bort sig rejält. Du hoppas mycket på den här nyårsaftonen. Det finns minst en person du vill imponera på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte rädd för att säga ifrån när en vän går för långt. Du har alltid varit väldigt öppen och rak i ditt sätt att kommunicera. För dig är det inte en riktig vän om du inte kan vara brutalt uppriktig mot hen. Under kvällen får du chansen att gå på fest eller på en middag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker vinna över en person på din sida men det är inte så enkelt. Även om hen pratar mycket med dig och du känner att ni två har en bra vänskap så är det inte på samma sätt som mellan hen och en annan vän. Du är lite svartsjuk på hens andra relationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag passar du på att göra saker som du tycker om att göra. Det kan vara att shoppa, att träna, att umgås med vänner eller alltihop. Det blir en skön dag och en lång kväll kantad av skratt och härliga upplevelser.

Vattumannen 20/1-18/2

Du passar på att uträtta några ärenden idag, skämma bort dig själv lite extra och ägna en del av dagen åt en hobby. Kvällen kretsar kring familjen, kring god mat och kring att bara ta det lugnt. Du behöver få vila upp dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte rädd för att göra som du vill just nu. Det finns eld i ditt tecken och det får dig att bli både modigare och lite mindre eftertänksam. Du tar risker som du aldrig skulle tagit för ett par månader sedan. Många uppskattar den här lite mer äventyrliga sidan hos dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons