Söndag 30/12

29 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På söndagen får du äntligen ett besked av en vän. Det gäller något som kommer att hända ganska snart så det gäller att få besked från alla inblandade innan nyår. På kvällen drabbas du av dåligt samvete för något som du glömt.

Oxen 20/4-20/5

Du inser att du måste vara effektiv för att hinna med det du planerat den här söndagen. Eftersom dagen inleds ganska sent så blir de övriga timmarna så mycket mer viktiga. En släkting kommer med roliga nyheter som är värda att firas.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vila och njuta. Eftermiddagen tillbringar du gärna med familjen eller med dina vänner. Du mår bra av att omge dig med människor som du står nära. Just nu vill du inte ha en massa främlingar omkring dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir väldigt trevlig och social. Du får möjlighet att umgås med personer som du gärna vill träffa, men som du inte får möjlighet att se så ofta som du skulle önska. En vän har ett förslag beträffande en utflykt i vår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du måste vara den som tar initiativet. Den person som du vill ska höra av sig är lite för blyg för att vara den drivande. Om du vill det här tillräckligt mycket måste du svälja stoltheten och satsa för att vinna.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en praktisk person som mer än gärna organiserar i din vardag. Du gillar ordning och reda, om inte i den fysiska världen så i den mentala världen. Den här dagen handlar om att strukturera din vardag och planera inför våren.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag där olika tankar och idéer möts. Du är öppen för nya sätt att hantera gamla dilemman och en vän som du har kommer med många roliga idéer. Under dagen föds och utvecklas en affärsidé som är värd att satsa på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som ofta låter dig styras av dina känslor och så är fallet idag. Det finns något som du vet att du inte borde göra, men som du inte kan låta bli ändå bara för att det är så frestande. Du får dåligt samvete, men det hindrar dig inte i längden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på en vän utan att riktigt veta varför. Det känns som om allt bra händer hen och inget bra händer dig. Istället för att vara avundsjuk bör du fundera på vad du kan göra för att påverka ditt liv till något positivt. Gör upp en plan redan idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och varierande. Du har flera olika projekt inbokade den här dagen så det gäller att hålla högt tempo redan från morgonen. En vän vill att du ska lyssna på en idé som hen har. Du blir förvånad över din väns kreativitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte en person som är lätt att övertyga om att du har fel, det blir en vän medveten om idag. Hen försöker få dig att backa i en viss fråga, men stöter på förvånansvärt hårt motstånd från din sida. Kvällen bjuder på hemmamys och skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte rädd att ta ton idag oavsett om det gäller en privat diskussion eller att yttra dig i ett mer offentligt sammanhang. Merkurius har gått in i en för dig gynnsam position och få dig att våga ta för dig lite mer.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons