Måndag 31/12 Nyårsafton

31 dec, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om glitter och glamour redan från morgonen. Du vill att det här blir den perfekta dagen och du skämmer bort dig själv med en god frukost, lång sömn och hemmaSPA. Kvällen bjuder på allt du kan önska dig.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en mysig och intim nyår. Du verkar snarare fira med några få vänner eller med din familj än på en större tillställning. Du njuter av att få klä dig lite fint, ät gott och skåla in det nya året tillsammans med personer som betyder något för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen bjuder på variation av alla slag. Det blir en rolig och lite annorlunda nyår där du bryter traditioner för att skapa nya. Som Tvilling är du inte rädd för förändringar, det är snarare att du kräver att saker ändras mellan varven för att du inte ska bli uttråkad.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är en bra dag att vara med dina vänner och bara ha det trevligt. Ställ inte för höga förväntningar på det här nyåret för då kommer du bli besviken. Om du nöjer dig med god mat, trevligt sällskap och många skratt så kommer nyårsaftonen bli härlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är rätt dagen att säga vad du känner. Det är dags att våga vara ärlig även om det kostar på. Du står inför ett nytt år med nya möjligheter och då är det bra om du kan kliva in i det utan gammal bagage. När det gäller kärleken finns det allt att vinna om du bara ger dig hän.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir förvånad över hur skrockfulla vissa av dina vänner är. Nu på nyår så undviker de massor av underliga saker som svarta katter, lägga nycklarna på bordet eller att önska sig saker. Själv tycker du att de är lite fjantiga, men innan kvällen är över kanske du har en helt annan uppfattning om verkligheten.

Vågen 23/9-22/10

Ditt tålamod tryter på morgonen. Du är trött och grinig. Har du möjlighet ska du ta dig en siesta under dagen. Du behöver samla krafter inför kvällen som kommer att bli väldigt sent. Ikväll är det din tur att skina.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ogillar att planera i förväg, men just den här nyårsafton är planerad sedan länge och du ser verkligen fram emot kvällen. Den blir lika glittrande, rolig och överraskande som du hoppats på. Var försiktig med nyårslöftena.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir trevlig och kvällen härlig. Du kombinerar att vara med familjen och med dina vänner på samma gång. Den här kvällen kan bjuda på det mesta och det bästa. Se till att vara på party humör för det kommer att bli en lång natt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du satsar på familjemys snarare än fest idag. Visst passar du på att klä upp dig lite extra och njuta av god mat, men det handlar mer om lyx än om party. Under kvällen får du höra något som både gör dig glad, förvånad och hoppfull på samma gång. På sätt och vis blir det ändå en romantisk nyår för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Nyårsaftonen blir härlig, annorlunda och lite galen. Du umgås med dina närmaste, men det är inte orimligt att ni sammanstrålar några fler kring tolvslaget för att skåla in det nya året tillsammans. 2019 är ett år fullt av löften.

Fiskarna 19/2-20/3

På nyårsaftonen bestämmer du dig för att visa vem du är för en viss person. Det är inte ofta som du vågar vara så här öppen, men idag tycker du att det är dags att riva skyddsmurarna omkring dig och våga satsa. Kvällen blir magisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons