Tisdag 1/1

01 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen tar du det lugnt och vilar upp dig. Oavsett hur du firade in det nya året behöver du en dag att återhämta dig på. Dagen och kvällen passar bra att titta på film, äta onyttig mat och bara mysa. Du behöver en paus från allt.

Oxen 20/4-20/5

Dagen inleds med en god frukost, en hel del skratt. Dråpliga minnen från föregående år får bli starten på det nya. Du njuter oavsett om du är med familjen eller med dina vänner. På eftermiddagen så passar du på att göra något bara för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite seg den här tisdagen. Det finns ingen riktig motivation i ditt tecken. Om du ska sparka igång saker den här dagen så undvik krävande projekt där du behöver tänka. Att jobba med händerna går bra, men så fort du ska blir mer teoretisk så spricker det.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns fåpersoner som är tröttare än Kräftorna idag. Du behöver verkligen börja årets första dag med att bara ta det lugnt och vila. Det finns vissa saker som du borde ta tag i, men du väljer att skjuta upp det mesta till senare i veckan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och aktiv dag även om du bara går på halvfart. Har du möjlighet så är du gärna utomhus så mycket som möjligt. Den friska luften får dig att piggna till. Du gillar att röra på dig även om du inte mår så bra.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket eftertanke i ditt tecken idag. Det är som om det nya året får dig att fundera lite mer över livet. Du kanske inte har gett några direkta nyårslöften, men du har ändå en vision av vad du vill att det här året ska innebära för din del.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn dag oavsett om du arbetar eller är ledig. För dig handlar årets första dag om att komma ikapp mentalt efter alla helger. Du äter gärna sunt den här dagen. Du känner att din kropp är i behov av en rening efter all fet mat som du stoppat i dig den senaste tiden.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu funderar du ganska mycket över vart du är på väg i livet. Nyårsdagen väcker alltid djupa tankar hos dig. Du vill ha klara mål för kommande år, men du vet inte riktigt hur du ska tänka och planera. Många tankar idag rör en kommande resa som du ska göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en del saker att ta in den här nyårsdagen och det gäller att du inte är allt för seg. Du försöker även skapa ett band mellan dig och en person trots att ni egentligen inte har så mycket gemensamt. Du vet inte riktigt själv varför du så gärna vill att hen ska tycka om dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu pendlar du en hel del känslomässigt. Du tycker att det är så mycket krav på dig, men handen på hjärtat så är det du själv som ställer de här kraven. När det gäller kärleken kan du förvänta dig en positiv överraskning den här nyårsdagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt positiv idag. Äntligen har du lyckats släppa jobbet och kan njuta av det sista på din ledighet. Om du jobbar i morgon försöker du att inte grubbla så mycket över det. Du tar dagen lite som den kommer istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här tisdagen handlar om sanningar. Du måste vara beredd att se djup inom dig själv och hitta det som är din sanning. Just nu har du levt mycket efter andra personers krav på dig, men nu är det dags att du börjar leva ditt liv så som du vill och inte efter andra personers önskemål.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons