Onsdag 2/1

02 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en dag att minnas. Det händer mycket både privat och arbetsmässigt. Idag får du ett besked som du gått och väntat på och det är av det positiva slaget. Under eftermiddagen passar du på att ta kontakt med en person som du beundrar, men som du inte känner så väl.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är högintensiv och det gäller att hålla huvudet klart. Till viss del verkar dagen röra sig om siffror och ekonomi så det gäller att du är alert. Under dagen får du mycket beröm från en chef eller äldre släkting som är imponerad av din insats på jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som inte tänker så mycket utan agerar mer på känsla. Idag finns det en risk att du gör eller säger något som inte är så smart. Det verkar röra sig om att du analyserar och kritiserar en kollegas insats.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du gärna umgås med en vän, men ibland har du lite svårt att vara den som tar initiativet. Du hoppas på att din vän ska höra av sig och vilja ses, men det bästa är om du själv hör av dig. Din vän har mycket annat än just er i tankarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns värme och passion i ditt tecken. Du känner starkt för någon, men frågan är om du verkligen gör något åt saken eller om du bara hoppas på att en möjlighet ska dyka upp. Även om det inte alltid märks så är Lejonet ganska romantisk. Våga släppa loss den här sidan av din personlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är mycket bestämd idag och det är tur eftersom du har rätt. Om det inte var för din envishet så skulle det kunna ske ett ganska stort misstag som skulle kosta en hel del. Nästa gång kanske dina chefer lyssnar lite snabbare på det du har att säga.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en hel del energi i ditt horoskop just nu och både dina kollegor och dina vänner blir förvånade över hur aktiv du är. När hela omvärlden försöker återhämta sig efter all mat och alla fester så är du i ditt esse.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns goda möjligheter för tidigt födda Skorpioner att göra bra fynd idag. Om du letar efter något speciellt så är chansen stor att du hittar det den här onsdagen. Under eftermiddagen gör du en snabbanalys av din ekonomiska situation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du kan bli lite missunnsam när det går bra för andra och inte så bra för dig. Idag bestämmer du dig för att jobba med den här sidan. Du vill vara en person som kan glädjas med andra, Idag tar du kontakt med en vän för att försöka begrava en gammal stridsyxa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är busig idag. Det finns massor av energi och vilja i ditt horoskop just nu. Ledigheten har varit bra för dig och du känner dig både utvilad och motiverad att ta tag i livet igen. När det gäller kärleken ska du våga lite mer. Du kommer att få massor av positiv respons för varje litet initiativ som du tar.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu vet du varken ut eller in när det gäller jobbet. Det är så många lösa trådar som behöver knytas samman innan du kan gå vidare till nästa projekt. Ditt största problem är att inte ens dina chefer verkar a någon riktig koll på det projekt som du jobbar med just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en väldigt aktiv person när du vill och idag så vaknar din äventyrslust till liv. Du vill göra något som du inte brukar göra, oavsett om det gäller en fysisk aktivitet eller en mer mental utmaning. Det blir en intressant och utvecklande onsdag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons