Torsdag 3/1

02 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar för din del om att ha rätt eller fel. Det finns en risk att du helt går upp i att ha rätt så att du glömmer vad den ursprungliga diskussionen handlade om. Du måste försöka att behålla fokus på det som är viktigt.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter av att kunna få ordning den här torsdagen. Oavsett om du fixar i hemmet eller på jobbet så ser du till att göra rent hus. För dig är det viktigt att kunna börja om från början så här efter nyår. Du behöver en nystart både på ett symboliskt och på ett bokstavligt sätt i ditt liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att vara praktisk och det är inte alltid din starkaste sida. Du vet hur du ska vara när du är effektiv, men just idag så har du svårt att fokusera på rätt saker. Det finns en risk att du gör helt fel bara för att du är lite tankspridd.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen försöker du hitta på lite blandade aktiviteter och få med ett gäng med vänner på dem. Kräftan kan vara nog så påhittig när hen vill och det vill du idag. Idag visar du även prov på en ovanligt stark lojalitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte alls så modig som du vill ge sken av. Innerst inne är du en liten Lejonunge som behöver uppmuntran och bekräftelse. Idag får du just bekräftelse från en person som betyder väldigt mycket för dig och det gör din dag. Det här behöver du för att stärka din självkänsla.

Jungfru 23/8-22/9

Du duger som du är och idag får du verkligen höra det från flera håll. Det finns många personer som beundrar dig och det lugn som du sprider omkring dig. Jungfrun är stabil och oftast är det du som är ankaret när det blåser rätt så vilt omkring dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som vågar mer än du brukar göra just nu. Det kommer en influens av vilt mod från Mars och det skapar lite mer självförtroende hos dig. Idag är en bra dag att knyta nya kontakter och hitta nya möjligheter både privat och på jobbet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i problem som rör arbetet och dig själv idag. Du stärker dina relationer till dina kollegor och du försöker komma på god fot med dina chefer. Det här är en bra dag att visa upp dina talanger på. Det finns tid att vara kreativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har hamnat efter på jobbet och du har faktiskt möjlighet att ta igen lite av det idag. Det enda som gäller är att du motiverar dig själv att jobba hårdare än du brukar för att komma ikapp. Privat så försöker du hitta intressant och helst nya människor att umgås med.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu finns det en blandning av målmedvetenhet och lite bus i ditt tecken. Du är fast besluten att nå dina mål men du är också medveten om att du måste kunna slappna av och ha roligt mellan varven om du ska lyckas. Den här dagen myser du med dina vänner och flirtar ohämmat med din crusch.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar en sak i taget just nu. Du har insett att du blir bara mer ineffektiv om du försöker att stressa. Under dagen möter du en person som ger dig lite perspektiv på livet. Hens erfarenheter får din att inse vikten av att leva i nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt charmig idag. Du vet precis hur du ska lägga orden för att få en viss person att bli både lätt generad och glad på samma gång. Du älskar att påverka människor, särskilt om det är någon som du är attraherad av.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons