Fredag 4/1

04 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På fredagen umgås du med människor som du tycker om men som u inte riktigt förstår dig på. De saknar lite av din motivation och det gör att du inte riktigt vet hur du ska förhålla dig till dem. Kvällen handlar främst om en sport.

Oxen 20/4-20/5

Du är väldigt målmedveten den här fredagen. Just nu ligger du bra till på jobbet och du planerar att ligga ännu bättre till inför nästa vecka. För dig är det viktigt att hela tiden vara ett steg före alla andra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en rättvisa i det som sker just nu och det är du medveten om. Ödet har en tendens att rätta till misstag och det kallas karma. Idag får en person som sårat många smaka på sin egen medicin och det njuter du av du hemlighet.

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en dag då du hjälper två personer som uppenbarligen tycker om varandra men som har svårt att få till det. Genom att se till att båda är på samma plats samtidigt bidrar du till att de får en chans att lära känna varandra bättre. En dålig ursäkt får dig att fly fältet så turturduvorna kan få vara ensamma.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en fantastik dag att se fram emot, men du måste våga släppa lite på stoltheten. Du är rädd att framstå som mesig och därför sätter du upp en lite tuffare fasad. Den personen som du vill imponera på föredrar din mesiga sida framför ett Lejon med attityd.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intensiv fredag där du ska få mycket gjort på kort tid. När det är så här mycket att hålla reda på så är det bra med listor och minnesanteckningar. Under dagen kan en chef ställa en fråga som gör dig lite ställd. Lämna inga svar innan du tänkt igenom hur du vill svara.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något avslappnat och gemytligt över ditt tecken just nu. Du tar dagen lite som den kommer och bryr dig inte så mycket om vad andra tycker och tänker. För dig är det viktigt att trivas i nuet. En glad nyhet piggar upp dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det händer mycket i ditt horoskop just nu. Det finns flera stora avgöranden, men de ligger i slutet av månaden även om du börjar känna av dem redan nu. Idag har du en olustig känsla i kroppen, du känner dig oroad utan att veta varför. Det här händer ofta när stora planeter är i rörelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen söker du upp en vän som håller sig lite för sig själv. Du vill verkligen umgås med hen,, men hen drar sig lite undan utan att du förstå varför. Ni har svårt att vara helt öppna med era känslor mot varandra och då uppstår det ofta missförstånd.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du gärna träffa en person men du vågar inte riktigt fråga. Som tur är har du mer än en vän som förstår hur du känner och som gärna ställer upp och hjälper dig. Dagen blir härligt avslappnad och kvällen blir magisk.

Vattumannen 20/1-18/2

För Vattumannen handlar den här fredagen om att komma ikapp på jobbet men också om att mysa med vänner och med familjen. Det blir en riktigt lyckad dag och en väldigt härlig kväll som fokuserar på god mat och god dryck.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intensiv dag där du ställer dig frågan om det är värt att kämpa för ett mål som hela tiden ligger lite utom räckhåll. Av någon anledning så tycker du att priset är litet gentemot den vinst du kan få och du vet att om du inte ger upp så kommer du få det du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons