Lördag 5/1

05 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du börjar känna dig lite rastlös. Det har varit många helger nu och du kommer på dig själv med att sakna vissa personer som du inte sett på ett tag. Du vill inte riktigt erkänna det här för dig själv, men det finns en person som du blir lite gladare av att umgås med.

Oxen 20/4-20/5

Du är på gott humör den här lördagen. Dagen handlar om att kombinera lite småjobb med att bara ta det lugnt och njuta, något som du är väldigt bra på. Under dagen tar du tag i ett projekt i hemmet som blivit liggande alldeles för länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett gott humör idag, särskilt om du har möjlighet att tillbringa så mycket som möjligt av dagen utomhus. Det finns många aktiviteter att ägna den här lördagen åt och du väljer gärna de mest äventyrliga av dem. Kvällen bjuder på lite skvaller.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du det lugnt. Du behöver vila för att komma ikapp rent mentalt. Nästa vecka sätter vardagen igång igen och då behöver du ha samlat krafter för att orka. Det finns en risk att vissa Kräftor är lite förkylda så försök att ta hand om dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tar du ett för dig ovanligt initiativ. Du är lite påhittig och det lönar sig. Genom att använda din charm, en gnutta fantasi och massor med humor lyckas du övertala en person att vara bryta lite mot reglerna. Det gör den här personen gott att få agera lite rebell.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om inköp, både nödvändiga och väldigt onödiga men lyxiga produkter. Du känner att du vill unna dig lite extra så här på vintern när du känner grå och daskig. Kvällen bjuder på en hel del överraskningar.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir intensiv men mysig. Du umgås gärna med familj och släkt den här dagen. Det verkar firas något, en födelsedag eller kanske en förlovning eller något annat som är värt att fira. Kvällen blir tidig eftersom du är så trött.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är väldigt envis just nu. Du vet vad du vill och vart du är på väg så det gäller att inte tappa målet ur sikte. Influenser både från jord och från eld hjälper dig att behålla fokus även när det finns mycket annat roligt som distraherar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag lyckas du äntligen få till det som du vill. Du samlar de människor du tycker bäst om omkring dig och du njuter i fulla drag hela dagen. Under dagen upptäcker du något du inte lagt märke till tidigare. Du märker att två personer är väldigt attraherade av varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du roligt hela dagen. Just nu har du väldig fokus på framtiden så då är det skönt att kunna ta en eller två dagar och glömma allt och helt gå upp i nuet. Är du nyförälskad så blir den här dagen lite extra spännande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du hjälper en vän eller släkting med ett mål som hen har. Inte för att du kan göra så mycket mer än att komma med tips, stötta och uppmuntra personen ifråga. Under dagen passar du även på att göra en lite mer långsiktig investering.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är noga med att vara tydlig med dina känslor. Det är inte så ofta som du erkänner för omvälden eller för dig själv hur starkt du känner för en viss person, men när du väl gör det officiellt så blir Fisken väldigt romantisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons