Söndag 6/1

06 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du hävda din rätt när det kommer till en diskussion inom familjen. Du upplever att du blir överkörd, men fakta är att du har majoriteten av dina familjemedlemmar emot dig och då blir det flest röster som vinner.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lugn och skön stund för dig själv idag. Det har varit lite turbulent både på jobbet och privat, men nu börjar pusselbitarna falla på plats och du känner dig lite mer harmonisk. En bra dag att ta en långpromenad. Fisk luft får dig att rensa huvudet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att vara effektiv, oavsett om det rör sig om ett projekt i hemmet, arbete eller en hobby. Du har inte så mycket tid att spendera idag så du måste tänka smart. En förfrågan rörande jobbet får dig att börja fundera över våren.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det vänner som gäller. Det finns någon som du gärna vill träffa och som gärna vill träffa dig. Idag umgås ni så mycket ni hinner och det blir en härlig dag. Det enda du ska se upp med är att just nu tenderar du att bli svartsjuk, och det kan förstöra lite av stämningen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

För dig är det svårt att motivera dig själv till att göra något. Nu när du är påverkad av Vatten så tenderar du att dagdrömma en hel del. Det kan vara drömmar om framtiden, om kärleken eller om en karriär du planerar. Du har svårt att ta initiativ för att du är rädd för att bli sårad, du behöver en självförtroende boost.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns mycket saker du kan göra den här söndagen, se bara upp så att du inte blir passiv på grund av att du har svårt att välja. Ibland spelar det ingen roll vad du aktiverar dig med så länge du har en positiv inställning till det du gör.

Vågen 23/9-22/10

Den här söndagen är du väldigt osäker på ett rykte som du hört. Om det är sant kan det innebära förändringar för dig i din vardag, men det troligaste är att det du hört har väldigt lite med verkligheten att göra. Dagen går åt till att försöka luska fram sanningen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt kontrollerande när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du vill visa att du är en kraft att räkna med och det gör du genom att styra upp det projekt du deltar i ordentligt. Under kvällen får du höra något som gör dig glad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på att du inte lyckas locka med en person ut idag. Du vill gärna träffa hen, men hen verkar inte lika intresserad av att ses som du är. Du förstår inte vad det är som du gjort för fel. Ni har glidit ifrån varandra den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir glad av att träffa en vän idag. Det var länge sedan ni sågs och du inser hur mycket du saknat den här personen den senaste tiden. Idag är också startskottet för en uppladdning inför något viktigt som kommer att ske under våren.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite irriterad på en person som inte går att resonera med. Du tyckeratt hen kunde ge betydligt mer än hen gör men sanningen är den att i just det här fallet ställer du lite för höga krav för att det ska vara rimligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska missnöjd med en hel del i ditt liv just nu. Det är som du siktar på ett mål, men hela tiden missar den med minsta möjliga marginal. Du kanske skulle fundera ett varv till på vad det är du egentligen behöver och på vad det är du tror att du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons