Måndag 7/1

07 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du kan vara ganska irriterande och det vet du om. Du tycker att det är kul att provocera för då händer det något. Just idag roar du dig med att utmana, provocera och reta upp en släkting. Hen har väldigt lätt för att bli arg och det gör det hela extra roligt.

Oxen 20/4-20/5

Det är ingen idé att bli irriterad på en vän som inte förstår hur du tänker, det är bara att konstatera att ni två inte alls har samma mål i livet just nu och därför har ni svårt att förstå er på varandra. Kanske skulle ni må bra av att inte ses på ett tag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns begränsningar för hur mycket du orkar med just nu så ta inte på dig mer arbete eller mer privata engagemang. Du behöver tid till att reflektera och fundera en del över livet. Det är många beslut som ska tas den här våren.

Kräftan 21/6-22/7

Du tycker att en vän har för stor press på sig och du försöker göra ditt bästa för att få hen att tänka på annat än jobbet och karriären. Din omtanke värmer din vän som faktiskt blir mer avslappnad när hen är med dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill väldigt gärna träffa en person som du är attraherad av, samtidigt så är du lite rädd att det ska bli en konstig stämning mellan er. Det cirkulerar mycket starka känslor i ditt tecken just nu. Under dagen får du möjlighet att träffa din crush, och det blir en riktigt mysig dag och kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du behöver frisk luft och tid att tänka. Om du arbetar idag kan det vara en bra idé att går en promenad på rasten. Den friska luften hjälper dig att rensa tankarna och se de problem som du har ur en annan synvinkel.

Vågen 23/9-22/10

Tänk smart om du planerar en investering idag. Du har inte så mycket pengar just nu så du kanske kan ta et lån eller skjuta upp det här köpet en eller två månader. Ibland är det bättre att avvakta, särskilt om du är det minsta osäker.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska intressant dag som kretsar kring ditt arbete och kring dina kollegor. Du har en förmåga att locka till skratt just nu. Din charm och din karisma kommer från Venus. En kollega erbjuder dig en ganska unik och värdefull hjälp i ett visst projekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga vad det är du känner till en viss person. Du antyder en hel del och hoppas på att hen är bra på att läsa mellan raderna men det är inte din väns starka sida. Om du verkligen vill visa vad du känner måste du snarare vara övertydlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har lite panik den här måndagen. Plötsligt inser du hur mycket som är på gång under våren och du är rädd för att du inte kommer kunna leva upp till omvärldens krav på dig. Försök att sätta upp små delmål och fokusera på en sak i taget istället för att planera för långt fram på en gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är mycket som strular på jobbet och det gör dig trött och irriterad. Egentligen behöver du få komma bort och ägna dig åt en hobby några timmar men just nu finns det inte riktigt tid för det i ditt liv. Den här typen av utflykter kräver planering från din sida.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är svårt att inte göra som man tänker från början. Du är inte bra på att ändra om i en planering som redan är bestämd, men idag tvingas du ändå justera vissa saker för att parera yttre faktorer som du inte kan påverka. En bra dag att öva sig i att vara flexibel.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons