Tisdag 8/1

07 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdag kommer du att möta personer som varit borta ett tag och du tycker det är kul att se dem igen. Även om stämning på jobbet är lite konstig så här efter alla helger så blir det en bra och rolig dag där du skapar nya möjligheter till samarbete.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att vara effektiv. Efter en kollegas frånvaro eller sjukdom på måndagen måste du öka tempot den här dagen för att inte kommer efter hela veckan. Lite roligt skvaller förgyller en annars så gråtrist vardag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag slås du av hur olika dina kollegor är och du inser att det är ganska konstigt att det fungerar så väl som det gör på ditt arbete. Den här plötsliga klarsynen kommer från Fiskarna. Du ser igenom de välpolerade ytorna och får en glimt av vad som egentligen pågår i kulisserna.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig dag där fokus ligger på gemenskap och på kompisar. Idag inser du två saker. Den ena upptäckten har med dina egna känslor att göra och du inser att du känner starkare än du trodde för en viss person. Den andra insikten har med en vän att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar lite avigt men blir bättre allt eftersom timmarna rinner iväg. Du har en härlig och social tisdag att se fram emot även om du är ganska trött för att du sover för lite. Eftermiddagen fokuserar på närhet och vänskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan ryter ifrån, men när du väl blir arg så lyssnar omgivningen. Idag får du ett rejält, men ändå berättigat utbrott på en kollega som inte uppför dig korrekt. Hen måste lära sig att prioritera sunt i sitt privatliv.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bygger på motivation både från dig och från dina kollegor. Det är mycket som ska hinnas med och då kan du inte slöa. Du måste fokusera på detaljerna och våga ta ut svängarna lite extra. Kvällen kretsar kring ett resultat av något slag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du höra lösa rykten om en bekant. Oavsett hur mycket du tror på de här ryktena så blir du lite fascinerad av att det faktiskt kan finnas ens ett korn av sanning. Det du hör rimmar så illa med vad du vet om den här personen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande gott humör och då blir du både charmerande och flirtig. Idag går du lite långt i ditt flirtande och det kan hända att en vän upplever dig som en smula illojal eftersom du flirtar med någon som hen tycker om.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen bjuder på svartsjuka, romantik, fina komplimanger och en hel del drama. Det blir en intressant, oroväckande och på många sätt en spännande tisdag att se fram emot. Kvällen bjuder på en mysig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet hur du ska agera i en viss situation så därför blir du arg på dig själv när du gör tvärtemot det du tänkt dig. Tänk på att instinkt och förnuft inte alltid är samma sak. Idag agerar du mer instinktivt än eftertänksamt i en kritisk situation.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns humor, glädje och massor av charm i ditt tecken idag. Du riktar den främst mot en person, men det är många som blir charmade av din karisma. Idag är det du som regerar så njut. Kvällen handlar om en sport av något slag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons