Onsdag 9/1

08 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir på många sätt en tuff dag där du genomlever en hel del irritation och missnöje. Det handlar om chefer som inte ser, om kollegor som fuskar men främst handlar det om att du själv inte blir uppmärksammad av en person som du vill bli uppmärksammad av.

Oxen 20/4-20/5

Du är busig och glad idag. Det finns en lätthet i ditt horoskop just nu som gör vardagen så mycket enklare att hantera. Saker löper på ovanligt harmoniskt på jobbet. Du har tillsammans med dina kollegor hittat en bra rytm som fungerar för er.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta och ge. Ibland så orkar du inte vara trevlig tillbaka trots att du vet att du skulle vinna på en ytlig relation med flera kollegor. Den här dagen kretsar kring ett val som har med våren att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite sur på en person som inte bjuder till idag. Du har ansträngt dig mycket för att hen ska få det hen önskar, men nu när det ligger på din vän så händer det inte så mycket. Du måste sluta ta ansvar för andra personers agerande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig, men lite avig. Du är sarkastisk mot en person som du egentligen vill vara tvärtom emot, men du är orolig att hen inte tycker om dig och då går du in i försvarsställning. När du upptäcker hur fel det blir försöker du släta över ditt beteende och det skapar en del förvirring.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om relationer och om komplicerade känslor. Du ser att en kollega inte mår så bra, samtidigt som du inte är så intresserad av att ta reda på vad det är som är fel. Din empati tar överhanden och du försöker hjälp din kollega, men inser snabbt att du gjort en missbedömning.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen bjuder på en hell del överraskningar. Det blir en intressant och utvecklande dag på många sätt. Du lär dig nya saker och du får också tillfälle att själv lära ut några av dina bästa knep. Kvällen blir intensiv men rolig.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du tag i ett projekt som du länge tänkt att genomför men som du gång på gång fått skjuta upp av olika skäl. Du känner dig väldigt effektiv när du får de här sakerna gjorda. På kvällen unnar du dig lite välförtjänt lyx.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en komplicerad dag. Du har återigen trasslat in dig känslomässigt och du vet inte riktigt hur det har gått till. Du har en förmåga att komplicera till de enklaste relationer bara genom att övertänka så mycket. Försök att inte analysera allt och alla.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen går så väldigt fort. Det är mycket som ska hinnas med och du ser till att hålla ett högt tempo. Idag väljer du att umgås med människor du tycker om och som du litar på. Du orkar inte ta del i all drama omkring dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en stor sannolikhet att du får nyheter som både är upplyftande och lite skrämmande på samma gång. Här gäller det att vara ganska återhållsam med din reaktion när du mottar de här nyheterna. Oavsett vad du känner så bör du inte visa det utåt.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här onsdagen får du lära dig att samarbeta med personer som du tycker är bra, men som är svåra att fungera tillsammans med eftersom de är så starka. Du får ta till din specialitet och acklimatisera dig till gruppen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons