Torsdag 10/1

10 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns ingen tvekan om att du har helt rätt idag trots att många väljer att gå emot dig. Stå bara fast vid din övertygelse så kommer du vinna på det i längden. Idag samarbetar du med en person som du kommer väl överens med och det gör att timmarna går fort.

Oxen 20/4-20/5

Du satsar på att visa vad du går för den här torsdagen. Mycket handlar om att vara verbal och driven något du är bra på. Venus ger dig extra karisma just nu och du har lätt för att övertyga människor om både åsikter och arbetssätt. För tillfället är du den ideala gruppledaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tillhör en liten skara som mer än gärna tar det lugnt just nu. Alla andra kollegor verkar ivriga att komma igång efter julens helger, men du önskar att du kunde vara ledig ett tag till. Inte den effektivaste dagen för Tvillingarna.

Kräftan 21/6-22/7

Du råkar försäga dig om en hemlighet idag men någon annan får skulden för att ha läckt. Nu står du inför ett moraliskt dilemma. Ska du vara ärlig och erkänna ditt misstag eller ska du låta någon annan få skulden för det som du gjort?

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är högst osäker på vad som förväntas av dig just nu. Du känner på dig att du borde ta någon form av initiativ, samtidigt är du lite orolig för att avslöja det du känner. Lejon brukar inte vara fega, men du känner dig sårbar. Tänk på vad du kan förlora genom att vara passiv.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att vara effektiv fast du är trött och inte riktigt orkar. Du måste försöka hitta ett sätt att hantera vardagen så den blir dräglig trots att du är less på det mesta just nu. Ett första steg kan vara att komma i säng i vettig tid på kvällarna.

Vågen 23/9-22/10

Du har en massa idéer, men du har lite svårt att få fram dem. Det blir ofta missförstånd när du försöker formulera dina tankar så därför väljer du att hålla tyst istället. Kvällen handlar om en hobby som du inte haft tid med den senaste månaden.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bygger på bra och dåliga initiativ. Ett korkat beslut visar sig vara ett genidrag medan ett driftigt initiativ går helt åt skogen. Det här är något av en tvärt om dag där det bra bli dåligt och det dåliga blir bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig lite utanför just nu och det bror på att du själv sätter dig i den situationen. Så här års brukar Skyttarna bli rastlösa och det märks väldigt väl på dig. Du tycker inget är riktigt roligt och du har svårt att hitta tillbaka till ditt vanliga charmiga jag. Det kommer att bli bättre, ha bara lite tålamod.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir underlig på ett bra sätt. Den börjar ganska ordinärt, men under dagen så kommer det fram en hel del saker som har med rykten om dig att göra. Du blir både förvånad och lite matt över att någon orkar lägga så mycket energi på att prata om dig. Eftermiddagen blir romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera att vissa saker går fel. Hur du än vrider och vänder på problemet kan du inte hitta orsaken till varför de här projekten hela tiden stöter på problem. Du måste gå tillbaka till början för att hitta orsaken.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något uttråkat över ditt tecken just nu. Du tycker att det inte händer något i ditt liv just nu, men frågan är om det beror på att du har svårt att ta initiativ eller om det är årstiden. Kanske skulle du börja jaga det du vill ha istället för att hoppas på att någon annan tar första steget.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons