Fredag 11/1

11 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig, social och väldigt kreativ. Du har många tankar och idéer vilket blir väl mottaget i den grupp som du arbetar med just nu. Alla andra lider av idétorka så de är tacksamma att ha dig i gruppen. Kvällen tycks kretsa kring en sport.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen försöker du att vara organiserad och strukturerad. Du gillar att det är ordning och reda, i alla fall på ditt arbete. Det är en influens som kommer från Jungfrun, och även om den gynnar dig just nu så kommer den inte bli långvarig. Du är snart tillbaka till din vanliga, lite slarviga stil.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner att du pratar för mycket just nu, men du är nervös och då har du svårt att hålla tyst. Egentligen vet du inte varför du känner dig så stressad, men det ligger något i luften som jagar upp dig. Du känner att det är något avgörande som är på väg att hända.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir lite konstig. Du inser att du bryr dig om en person mycket mer än du trodde och nu är du lite frågande för hur du ska gå vidare i er relation. Å ena sidan vill du inte riskera det ni har nu, å andra sidan vet du inte om det ni har just nu räcker för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du charmig, busig och påhittig. Du är väldigt omtyckt när du visar upp den här sidan av din personlighet. Du är väldigt flirtig i din stil just nu och det kan skapa en del svartsjuka. Om du tycker om någon extra mycket bör du visa hen det. Var inte rädd för att ge en komplimang eller visa omtanke.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite seg i starten den här fredagen. Det är skönt att det är sista dagen på veckan, samtidigt så känner du att du skulle behöva lite mer vardag för att riktigt komma igång. Dagen bjuder på en överraskning och på ett riktigt smaskigt skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Du känner en oro just nu men du vet inte vad den beror på. Det handlar om en förändring i Jupiters position i förhållande till ditt tecken och du känner på dig att det för med sig både små och stora förändringar i din vardag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ytterst osäker på ett beslut som du är på väg att fatta, samtidigt så kan du inte komma undan det eftersom du måste bestämma dig idag. Du vet att du har varit dålig på att kolla upp fakta i just det här fallet och därför känner du dig väldigt oförberedd.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen blir bättre. Ditt humör är ljusare och du är enklare att ha att göra med. Idag börjar du planera för en kortare resa som du ska göra och det får dig att kunna fly den grå vardagen en liten stund.

Stenbocken 22/12-19/1

Någon ger dig ett förslag på aktivitet efter jobbet den här fredagen och du blir förvånad över dig själv när du tackar ja. Du brukar inte vara lätt att locka ut på kvällarna, men det ligger något i luften som får dig att bli modigare och lite mer äventyrslysten än du brukar vara.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du väldigt trött och det gör att du har svårt att hålla isär olika fakta. Du snurrar till en del saker på jobbet, men som tur är har du en kollega som har bättre koll än du just nu. Kvällen blir väldigt tidig för din del, men du känner att du har sömn att ta igen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en risk idag och den risken lönar sig. Det är inte ofta du sticker ut hakan på det här sättet, inte när det gäller saker som rör dina känslor men idag influeras du av Väduren och då blir du lite mer vågad. Om du vill kan kvällen bjuda på både fest och romantik.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons