Söndag 13/1

13 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är på hugget idag. Det finns inte mycket du inte klarar av när du har den påverkan som du har just nu från Mars. Du får driv, energi och en massa vilja att klara av både små och stora problem. Under dagen hjälper du en vän som har fastnat i något som rör hens arbete.

Oxen 20/4-20/5

Dagen börjar lugnt och du njuter av att slippa stressa. Under den här dagen väntar goda nyheter, överraskningar och en hel del skratt. Kvällen verkar bjuda på en fest, en god middag eller kanske på en utekväll för din del.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland blir du trött på dig själv och det är fallet idag. Du vet precis vad du inte ska göra och vilket samtalsämne du bör undvika, ändå gör du precis tvärt om. Du kan inte låta bli att dra upp ett känsligt ämne trots att du vet att det kommer att förstöra stämningen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir rolig men intensiv. Du verkar hålla på med en fysisk aktivitet eller hobby. Till viss del handlar söndagen om att prestera, men så länge det inte blir allt för höga krav på dig så tycker du det bara är roligt. Du passar även på att fira eller gratta en vän som fyller år.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen visar du extra omtanke när det gäller en person som du tycker om. Du överraskar hen genom en present, en komplimang eller något annat som gör hen glad. På kvällen är du social med dina vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en risk att du blir väldigt passiv den här söndagen. Du känner du uttömd på all energi och du behöver en riktigt lugn dag för att ladda batterierna. Under dagen får du möjlighet att samtala med en äldre släkting som kan ge dig värdefulla ekonomiska tips.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen är du gärna utomhus hela dagen. Du tycker det är skönt att komma ifrån vardagen. Varför inte en långpromenad i skogen och avsluta med att grilla? Friluftslivet får dig att glömma dina vanliga problem och får dig också att rensa tankarna.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir uppmuntrad att göra något för någon annan idag. Det handlar mer om att du tycker det är kul att överraska än om att du försöker vara snäll. Oavsett skäl till ditt agerande så blir din vän både glad och rörd av din omtanke.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det bra om du visar en person hur mycket hen betyder för dig. Du brukar hålla inne med dina känslor, men just idag vinner du på att vara lite mer öppen. Under dagen får du möjlighet att testa om en teori som du har håller i verkligheten.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en fantastisk dag full av goda nyheter, glada överraskningar en hel del upplevelser. Även om du är utmattad när kvällen kommer så är du lyckligare än du varit på länge. Det är särskilt en person vars omtanke som gör dig extra glad den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte dras med i den allmänna positiva energin som finns i luften idag. Det blir en härlig, överraskande dag fylld av allt trevligt som du kan tänka dig. Under den här dagen får du dessutom roliga nyheter som rör våren och delar av hösten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du går ur din komfortzon idag och gör något du inte brukar göra. Det kan röra sig om något som har med kärlek och känslor att göra men det kan också vara en aktivitet som du tycker verkar lite farlig men som du ändå vill pröva. På kvällen överraskar du en vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons