Måndag 14/1

14 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att försök medla i en känslig fråga. Det är inte alltid som du är så bra på den här typen av uppdrag eftersom du ibland kan ha svårt att läsa vad andra människor tycker och tänker. Idag får du draghjälp av Fiskarna på det intuitiva planet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite seg i starten. Du har svårt att riktigt motivera dig på jobbet just nu. Allt känns ungefär lika roligt eller lika tråkigt beroende på hur man ser det. På kvällen pratar du med en vän om att göra något kul senare i veckan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar flera bra initiativ idag och din handlingskraft uppskattas av dina kollegor. Det finns massor av kämpaglöd i ditt tecken den här måndagen. Du vill verkligen visa vad du går för. Det finns en chans att en ny tjänst kan öppna upp sig för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är velig när det gäller många bitar i ditt liv. Mycket rör känslor och kärlek men det kan också handla om beslut som påverkar karriären. Under den här dagen får du information som kan få dig att byta riktning när det gäller just jobbet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är orolig att du missuppfattat en person. Vanligtvis tycker du att du är bra på att tolka människors signaler både de som de omedvetet sänder ut och det som är mer uppenbart, men just den här personen har du svårare att tolka och det är just vad hen tänker som du vill veta.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara nog så bestämd när du sätter den sidan till. Idag vill du verkligen visa hur organiserad och duktig du är. En chef har ögonen på dig och du ser att det finns möjlighet att avancera om du bara anstränger dig ordentligt.

Vågen 23/9-22/10

Mycket i ditt tecken handlar om självklara val som är uppenbara för alla utom för dig. Själv kämpar du med de här besluten, kanske främst för att du tror att de betyder mer än de egentligen gör. Du skriver upp del här valens värde lite väl mycket.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar en sak i taget idag och det är ovanligt för Skorpionen som vanligtvis bollar med massor av bollar i luften samtidigt. För dig blir det enklare att påbörja och avsluta en sak innan du går vidare till nästa för det är så många tankar som snurrar i skallen på dig och du blir lätt distraherad av annat.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite irriterad på en vän utan att riktigt kunna säga varför. Hen har en förmåga att få dig att känna dig otillräcklig utan att hen gör något. Idag försöker du komma över dig tjuriga sätt och visa din vän att du egentligen bryr dig om hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig, annorlunda och väldigt intensiv. Du blir överraskad av en eller flera vänner. De visar hur mycket de bryr sig om dig och du blir lite generad eftersom du inte är van vid den typen av uppmärksamhet. Kvällen bjuder på ett firande av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är riktigt positiv den här måndagen. Du har hämtat kraft under helgen och nu känner du dig redo för vilka utmaningar som ödet än har i beredskap för dig. Du får information av en chef och du blir lite förvånad eftersom det här ändrar vissa förutsättningar för våren.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det dags att bekänna färg lite tydligare. Du har kommit med fina vinkar och en hel del antydningar, men det verkar inte riktigt gå hem. Du är det dags att du visar vad du känner lite mer öppet. Ditt initiativ kommer att uppskattas.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons