Tisdag 15/1

15 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen är det bra om du håller tyst om ett känsligt ämne. Du är frestad att lyfta den här frågan bara för att den är så tabubelagt. Just allt hemlighetsmakeri gör det extra roligt av vara brutalt öppen.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som sällan säger rakt ut vad du tänker och det beror inte på att du är så reserverad utan snarare på att du tror att ingen är egentligen intresserad av din personliga åsikt. Idag blir du förvånad när en chef verkligen vill att du ska säga vad du tycker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte blir arg på en kollega som går över gränsen idag. Hen har en förmåga att alltid överdriva och idag så råkar hen såra en person när hen tar i lite väl mycket. Det är du som får trösta er gemensamma kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig tisdag även om du inte uppskattar själva arbetet så mycket just nu. Du skulle hellre vara ledig, men ibland finns det inga alternativ och det är dina kollegor, främst en kollega som gör det värt att kliva upp ur sängen och gå till jobbet varje dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill gärna vara öppen, men kommer på dig själv med att göra precis tvärtom. Du är rädd för att bli sårad och då sluter du dig och blir tuff istället. Lita på ditt hjärta och ta initiativ i den här relationen så kommer situationen att förändra sig helt. Tillåt dig själv att vara lycklig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är trött på ständiga ursäkter från en släkting som du försöker träffa. Du vet att hen gärna vill träffa dig också, men det verkar finnas så mycket annat i hen liv som är viktigare än ni två. Idag säger du ifrån på skarpen.

Vågen 23/9-22/10

Du tar inga risker idag utan spelar med säkra kort från morgon till kväll. För dig är det viktigare att veta vad du har än chansa på vad du kan få. Under dagen får du höra en bekant baktala en av dina när vänner och nu är frågan om du kommer att göra något åt situationen eller om du förblir passiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en massa driv och en massa roliga initiativ i ditt tecken just nu. Du får energi från Solen och det skapar också mer glädje till ditt tecken. Idag får du möjlighet att påverka en medmänniskas liv genom att vara med och fatta ett beslut som rör den här personens framtid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill verkligen visa hur omtänksam och gullig du kan vara genom att verkligen eller fira en vän som antingen fyller år eller har nått en framgång. Tyvärr kan din odelade uppmärksamhet för den här personen göra det mer tydligt hur lite du bryr dig om vissa andra vänner/bekanta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en dramatisk och intressant tisdag att se fram emot. Du inser att flera personer har svårt för dig just nu men du har ingen aning om vart den här plötsliga motviljan kommer ifrån. Det mest förvånande är när en kollega plötsligt står upp för dig och försvarar dig när vissa andra går till angrepp.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har inget emot att arbeta över så länge det är berättigat, men idag vill din chef att du ska vara kvar fast du själv inte förstår varför. Hen har en förmåga att skapa problem som inte finns och det irriterar dig väldigt mycket.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en väns parti idag och det beror på att du dels tycker väldigt mycket om den här personen och dels för att hen blir orättvist behandlad av kollegor som är avundsjuk på hen. Det är inte så vanligt att Fiskarna går i försvar för någon annan så ditt agerande väcker en hel del skvaller.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons