Onsdag 16/1

15 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du har en möjlighet att imponera på en chef idag men då gäller det att du skärper till dig lite extra. Just nu har du ett positivt inflytande från Solen som ger dig mer energi än vanligt. Kvällen bjuder på goda nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen är ett givande och ett tagande. Du hittar kompromisser och du lyckas balansera så väl ditt eget humör som en känslig episod som inträffa kollegor emellan. Just nu är du den vuxna och det är du som tar ansvar. Kvällen blir rolig med en massa trevligt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingasatt avge ett löfte som du inte är bekväm med idag. Det handlar om en vän och hen kan vara ganska påstridig när hen vill. Du har svårt att komma på någon godtagbar anledning till att inte ge din vän det här löftet.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir kanske inte riktigt så som du föreställt dig den, men den blir ändå lyckad. Du umgås mest med personer som du är nära, men under eftermiddagen kan en ny bekantskap göra entré i ditt liv. Glöm inte att uppmärksamma någon som nyligen fyllt år.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är som du är just nu och det tycker du att din omgivning får lov att acceptera. Ditt humör pendlar väldigt mycket, dels för att årstiden påverkar dig och dels för att det är mycket känslor i ditt horoskop just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte så pratig idag och det får en kollega att undra om någonting är fel. Sanningen är att inget är fel, men du känner dig lite nere på grund av kylan och mörkret. Du skulle behöva ett par dagar ledigt så att du får chansen att komma ut i dagsljuset lite mer.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget att tillägga när det kommer till något som hänt mellan dig och en vän. En rad missförstånd har lett er fram till den brytpunkt ni befinner er i just nu och det blir svårt att vända tillbaka.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på dåliga ursäkter från en vän som aldrig har tid med dig nu för tiden. Du tycker att det är din vän kunder prioritera bättre i sitt liv, men sanningen är den att hen inte har det så lätt just nu. Försök att sätta dig in i din väns situation.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara i centrum för all uppmärksamhet och där trivs du med att vara. Du känner dig eftersökt och populär den här onsdagen. Under eftermiddagen och kvällen får du svar på en fråga som du ställt, men det behöver inte vara det svar du vill ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir tuff rent arbetsmässigt men roligt när det gäller det privata. Du har äntligen fått grepp om hur man flirtar och Venus skänker ditt tecken lite extra mycket karisma. Under dagen får du en fin överraskning från en kär vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som kan vara rätt så bestämd när du vill och idag är det bra om du är envis. Under den här dagen har du många saker som du bör ta tag i och en del av dem har med arbetet att göra och andra är rent privata.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rätt så långsam på att fatta beslut just nu och det ligger dig till nackdel. Det handlar om beslut som rör din karriär och är inte du på hugget så kan någon annan kasta sig över den här chansen. När det gäller kärlek så börjar du se positivt på den igen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons