Torsdag 17/1

17 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv torsdag där du får chansen att visa upp dina talanger. Idag samarbetar du med en annan stark karaktär och ni verkar ha lagt era konflikter bakom er för tillfället. Under kvällen passar du på att öppna upp dig för en person som du inte känner så väl.

Oxen 20/4-20/5

Förväxla inte din chefs medgörlighet med mesighet. Hen har bara insett det vettiga i det du har att säga och väljer att följa dina förslag. Om det inte hade passat så skulle du fått ett nej direkt. På kvällen ger du råd till en yngre vän eller släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt aktiv just nu. Det finns energi i ditt tecken och du orkar med nästan vad som helst så länge det inte har med jobbet att göra. Just nu är du väldigt arbetstrött och du vill bara gå hem så fort du kommer till din arbetsplats.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att hantera en konflikt. Du är inte särskilt bra på att ta kritik just nu så det kan hända att går in i försvarsläge när en chef vill att du förändrar något i ditt sätt att jobba. På kvällen är det bra om du är öppen med dina åsikter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ser fram emot att spendera tid med en viss person, men du får jobba för att hitta den tiden eftersom ni båda verkar vara rätt upptagna. Tänk på att om viljan finns så skapar ni möjlighet att träffas, men då måste du också komma med förslag på aktiviteter och tider.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen är ett enda stort sammanträffande. Olika slumpartade möten leder till impulsiva beslut och en hel del dråpliga situationer. Det som är viktigt den här torsdagen är att du är öppen för möjligheter och att du inte låser in dig i gamla vanor.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra start på torsdagen, men sedan så halkar du efter eftersom du slarvar med något som borde fungera på rutin. Du sover inte som du ska just nu och det kan vara orsaken till det här slarvet. Kvällen blir mysig men som vanligt för sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du utnyttjar alla möjligheter du får idag för du vill verkligen nå ditt mål. Vanligtvis kan Skorpionen bida sin tid, men på grund av Mars placering så är ditt tålamod nere på noll. Du vill att allt ska hända här och nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Äntligen börjar pusselbitarna trilla på plats och du känner dig lycklig. Du omger dig med massor av vänner och du njuter av att vara mittpunkten för all uppmärksamhet. Under dagen försöker du närma dig en person som du glidit ifrån under hösten, men responsen är ganska sval.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir löjligt glad av en komplimang idag oavsett om det rör ditt utseende, din kompetens eller din personlighet. Det är inte komplimangen i sig som gör dig så glad utan vem det är som ger den till dig. Det här är en person som du aldrig trodde skulle säga något liknande, allra minst till dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är med om en del utmaningar som har med jobbet att göra idag. Du anstränger dig verkligen för att hinna med allt som du ska göra, men tiden rinner iväg alldeles för fort och du känner dig maktlös. Kvällen blir roligare än dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tvekar om du ska vara helt ärlig mot en person. För dig är det lite otäckt att vara så här öppen särskilt om det rör sig om känslor. Du föredrar att spelar med säkra kort men i det här faller måste du våga för att vinna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons