Fredag 18/1

18 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir kanske in ditt drömscenario men den blir trevlig. Du umgås med vänner och tiden på jobbet flyger iväg. Under den här fredagen lyckas du vinna över en svårcharmad person till ditt läger när det gäller någon form av omröstning.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen går väldigt fort och du är stressad stora delar av dagen. Det verkar vara någon form av sjukdom eller frånvaro på jobbet som försvårar din arbetssituation en aning. Som du är finns det både driv och energi i ditt tecken så du överkommer alla svårigheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ett steg framåt och två tillbaka idag. Det handlar om att du inte ser den mest uppenbara lösningen på ett problem utan du försöker krångla till det istället och det tar tid ifrån andra, viktigare uppgifter. Kvällen blir festlig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite avundsjuk på en väns lycka även om du tycker att hen förtjänar den. Du vill också vara nykär men det mesta i ditt kärleksliv verkar mer komplicerat än harmoniskt. Du måste börja fundera på vad du vill och vart du är på väg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du fullkomligen strålar den här fredagen. Äntligen vet du hur du ska göra för att nå dina mål och du ser till och med potentialen att kunna slå två flugor i en smäll och hjälpa dig själv samtidigt som du hjälper en vän. Om du vågar och vill kan kvällen blir romantisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker få ihop ett krångligt problem men då krävs det en del eftertanke innan du ser den enkla lösningen. Just nu är det många som vill hjälpa dig att det snarare stjälper än hjälper. Du måste tacka för dina vänners omtanke men förklara bestämt att du sköter det här själv.

Vågen 23/9-22/10

Det finns utrymme för kreativitet idag om du bara tänker positivt. Just nu tenderar du att halka in i en negativ spiral där du bara set svårigheter inga utmaningar. Under dagen kommer en kollega att muntra upp dig och då känns allt genast bättre.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen kombinerar hårt arbete med glitter och glamour. Du sliter för att hinna med allt du måste hinna med, men kvällen blir härligt förtrollande. Du verkar vara bjuden på en fest eller en riktigt flott middag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det hjälper inte att backa undan dina problem. Var rak och ärlig så får du lika raka och ärliga svar tillbaka. Du kommer att upptäcka att din uppfattning om sanningen kanske inte är helt korrekt. Kvällen blir väldigt rolig och lockar till skratt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska trött efter en lång arbetsvecka och du funderar på att ta en dejt med din säng och netflix ikväll. Några vänner vill att du hänger med ut istället och eftersom du lovat tidigare i veckan så följer du med. Det blir ett av det absolut bästa beslut du kunde fatta. Kvällen blir magisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig för att förlora en vän eftersom du avslöjat dina känslor för hen. Hen behöver tid att smälta den här informationen. Om du verkligen vill att ni ska fortsätta vara vänner så måste du ge hen det här utrymmet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ett modigt beslut idag och det visar sig vara väldigt lyckat. Du bestämmer dig för att lita på din magkänsla när det gäller en viss person och strunta i alla konstiga rykten som går om hen. Du kommer att upptäcka att det här är en genomskön människa som du har mycket gemensamt med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons