Lördag 19/1

19 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På lördagen är du trött efter en alldeles för sen fredagskväll, men du är samtidigt rätt nöjd, Det blir en lugn inledning på dagen där du aktiverar dig först efter lunch. Kvällen handlar om vänner och om att ta hand om en bästa vän som behöver ditt stöd.

Oxen 20/4-20/5

Du känner dig stressad på förmiddagen men tack vare att du jobbar på systematiskt hinner du med en massa saker innan lunch. På eftermiddagen eller kvällen verkar du bokat aktiviteter med familjen. Det blir en mysig lördag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du skäms när du inser vilket löjligt misstag du begått. Det handlar om något som du borde kunna i sömnen men som du av rent slarv misslyckas med. Den här lördagen får du chansen att reparera en relation med en vän som du bråkat med.

Kräftan 21/6-22/7

Du är självsäker just nu och det får det att lysa om dig. Du drar till dig människor av alla typer och du får verkligen stå i centrum för all uppmärksamhet. Den här lördagen passar du på att göra något som gränsar till tabu, för dig är det viktigt att tänja på gränserna lite.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som velar fram och tillbaka just nu. Ena dagen är du förtjusande charmig, öppen och med glimten i ögat. Nästa dag drar du dig undan och vill vara ifred. Det är Pluto och en inre osäkerhet som gör dig så lynnig.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen passar du på att slappna av och ta det lugnt. Det blir en härlig dag där fokus ligger på vänner och familj. Mycket kretsar kring mat och kring upplevelser som har med mat att göra. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite sen idag och det märks på att du blir stressad. Tänk på att det är du själv som är orsaken till att tempot måste höjas. Om du håller tiden så slipper du bli uppjagad. Under eftermiddagen och kvällen blir du oroad av ett rykte som har börjar florera.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en anledning till att den här lördagen inte blir en av dina bästa. Lika glittrig och underbar som fredagen var lika seg blir lördagen. Oavsett om du har druckit alkohol eller bara varit uppe sent så kan du räkna med att du är väldigt trött. Det är först på kvällen som du börjar vakna till liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt driven idag och du vill minsann visa att du är en person som alla vill umgås med. Du har en naturlig charm och massor av humor som gör dig lättsam, men du kan också bli lite gnällig och sur när saker går emot dig. Den här lördagen måste du bita i det sura äpplet när saker inte blir som du vill.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska medveten om du komplicerar till ditt liv, men du kan inte låta bli. Du tycker att det är spännande och sticka ut hakan lite. Just nu kan vissa personer uppleva dig som flirtig och du gillar den uppmärksamhet som du får.

Vattumannen 20/1-18/2

Slappna av och ha rolig den här lördagen. Du måste inte alltid vara den som har koll, låt någon annan ta över tyglarna den här kvällen. Du får höra ett rykte som visar sig vara sant och det är riktigt goda nyheter för din eller en familjemedlems del.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tycker det är kul att umgås med en vän som du äntligen börjat hitta tillbaka till efter flera förvirrade turer. Det finns en attraktion mellan er, det går inte att förneka och det kanske är den som gör att det är så roligt att umgås med din vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons