Söndag 20/1

20 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du tar det lugnt idag. Du behöver den här söndagen till att återhämta dig fullt ut. Under den här dagen fattar du ett beslut som rör din karriär, det blir ett avgörande och efteråt känner du att du tagit ett steg i rätt riktning.

Oxen 20/4-20/5

Det handlar både om att vara social och om att ta det lugnt den här söndagen. Det blir en harmonisk dag där vänskap och familj får stå i centrum. Har du möjlighet spenderar du en hel del av dagen utomhus.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inga gränser just nu och det är bra. Genom att våga ta för sig i sammanhang som du vanligtvis inte är så bekväm med så lyckas du prestera på hög nivå. Dagen bjuder på en del intressanta samtal.

Kräftan 21/6-22/7

Do oroar dig en del över en person som du bryr dig om. Du tycker att hen sliter för hårt och att hen borde ta och lugna ned tempot lite. För dig är den här personens fysiska och mentala välbefinnande väldigt viktig. Du mår inte bra om inte hen mår bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu tvekar du igen. Du oroar dig för en hel del som rör vänskap, kärlek och framtiden. Kanske borde du ventilera dina tankar med en vän men du är inte säker på att dina vänner kan sätta sig in i hur du tänker och känner. Kvällen handlar om att planera en fest, en middag eller en bioträff.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen bjuder på flera roliga aktiviteter. Att få komma bort och göra något helt annorlunda piggar upp dig och får dig att må bra. På kvällen funderar du över något som en vän antytt. Du undrar vad hen egentligen menade med det hen sa.

Vågen 23/9-22/10

Dagen är fylld av energi och glädje. Det blir en härlig söndag som du mer än gärna spenderar utomhus om vädret samarbetar. Det här är också en bra dag för husliga aktiviteter som storstädning och matlagning. Det viktiga för dig är du får hålla igång.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns energi och glädje i sitt horoskop idag. Tröttheten från lördagen är bortblåst och ersatt med ny positiv känsla i kroppen. Kvällen handlar om att våga ifrågasätta ett beslut. Du brukar sällan gå emot den här vännen eller släktingen, men nu tycker du att hen tänker fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bygger på vettiga beslut och på att du inser vad det är du har att jobba med. Ibland blir du lite väl optimistisk när du planerar för framtiden och då glömmer du att ta med vissa saker i beräkningarna.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen satsar du på att vila och att vara med vänner. Det blir en skön och lugn dag som hjälper dig att samla energi inför kommande vecka. Ett samtal eller ett sms från en viss person väcker starka känslor hos dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att ta det lugnt idag. Det finns en rastlöshet och en vilja att göra något den här söndagen. Det kan vara svårt att få med den övriga familjen på dina planer, de tycks ganska nöjda med att vila och ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen passar du på att uppdatera gamla kontakter, rensa både i hjärnan och i hemmet. Det blir lite av en nystart för dig. En vän ställer en fråga till dig som gör dig väldigt förvånad. Du inser att du är mer lättläst än du trodde att du var.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons