Måndag 21/1

21 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På måndagen är du sur för att du känner dig ratad och det visar du både med ditt kroppsspråk och med att du drar dig undan. Din vän blir till en början lite förbryllade, men inser snart vad det handlar om och ber om ursäkt för sitt uppträdande.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir väldigt intensiv. På morgonen tror du att du har massor att göra och du känner att det blir stressigt för dig. Men när du väl samlar ihop dig och kollar igenom allt som ska fixas inser du att du ligger bättre till än du föreställt dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att vara väldigt öppen för förslag. Ju mer flexibel du är ju roligare dag får du. Under måndagen dyker det upp en förfrågan från en chef. Från början tror du att din chef driver med dig, men du inser snart att hen är fullkomligt allvarlig.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här dagen ångrar du något du gjort under helgen och nu försöker du sopa hela händelsen under mattan. Som vanligt när man gör bort sig är det inte alldeles enkelt att ignorera konsekvenserna. Du får stå ut med en del pikar den här måndagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du lite förvirrad när det kommer till dina känslor. Du är ganska säker på vad du vill, men inte hur du ska uttrycka dig i ord eller hur du visar vad du känner. Det bästa tipset är att slappna av och vara ditt vanlig charmiga jag.  Om du har frågor som kräver svar är det lämpligt att ställa dem idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du slåssför det du vill ha och många blir förvånade över din målmedvetenhet. Jungfrun har jordelementets hela envishet i ryggen och kan försätta berg om hen tror att det hjälper hen att nå sina mål.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om en kompromiss som du egentligen inte är så nöjd med. Du hade velat ha ut lite mer av den här dealen, men ibland får man nöja sig med att komma en bit på vägen. En uppgift under eftermiddagen visar sig bli en svårknäckt nöt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte särskilt nöjd med en kollegas insats, men du försöker ändå vara pedagogisk när du påpekar de mest uppenbara bristerna i hens jobb. Under dagen får du möjlighet att delta i en aktivitet som är både kul och annorlunda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inser att du förlorat något du vill ha, så nu är det upp till dig om du vill rädda resten av situationen eller bara dra ett streck över allt och gå vidare. Det bästa vore nog att försöka hitta en ny lösning på ditt dilemma.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du möjligheten att visa ett gäng kollegor att du kan vara en bra ledare även om du har en tuff grupp att charma. Med en blandning av kunskap, charm och stenhård vilja lyckas du faktiskt entusiasmera de flesta av dina kollegor.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska tuff dag med många krav och mycket att tänka på. Som tur är så är du utvilad efter helgen och det innebär att du har ny energi att investera i arbetet. Under dagen får du beröm av en chef för din insats.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som kan vara svår att förstå sig på och det är du medveten om. Du ogillar att visa upp dina innersta känslor eftersom du känner dig så utsatt då. Under dagen får du chansen att hjälpa en kollega som du försöker komma närmare.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons