Tisdag 22/1

22 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR

Väduren 21/3-19/4

Det händer så mycket just nu att du inte alltid hänger med i svängarna. Olika grupperingar, dramatik och intriger. I vanliga fall så älskar du den här typen av händelser eftersom det piggar upp vardagen, men just nu är det lite för nära dig själv för att vara helt bekvämt

Oxen 20/4-20/5

Du har investerat mycket tid i ett projekt och blir irriterad när en chef viftar bort det som något onödigt. Du vet att din tanke kommer att generera pengar, men ditt projekt behöver få tid att växa till sig lite.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen tjatar du på en kollega att ni ska göra något tillsammans men hen verkar försöka undvika dig. Du blir förbryllad över hen beteende och börjar forska i saken. Du inser snart att någon sprider falska rykten om dig på jobbet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte säker på hur du ska göra när det kommer till en viss fråga. Det är så mycket som är osäkert i det här fallet att det är svårt att fatta några nya beslut innan du har mer kött på benen. Här gäller det att göra ett bra förarbete innan du går vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska annorlunda. Äntligen har du löst vissa av de problem som du har i ditt liv, men du inser snart att för varje löst problem uppstår ett nytt. Det som är jobbigast är att du lätt blir svartsjuk. Du måste våga lita på din vän.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen blir ifrågasatt och det gillar du verkligen inte. Även om du har fakta att backa upp dina argument med så blir du irriterad över att du ska behöva försvara dig inför människor som borde vara lojala och stötta dig istället för att ifrågasätt dig.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att vara försiktig med vad du säger. Ibland kan ord såra mer än handlingar och idag tenderar det att hopp grodor ur munnen på dig. Kvällen bjuder på roliga nyheter som rör våren och då främst slutet på mars början på april.

Skorpionen 23/10-21-11

Du inser att du har fel i en viss fråga, men nu är problemet att du inte vet hur du ska rätt till det här felet utan att det blir uppenbart för alla andra. Det är inte så att du försöker sopa ditt misstag under mattan, du vill bara så få som möjligt ska få reda på det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen försöker du charma en kollega som inte visar sig så lättcharmad som du hoppats på. Du testar flera olika tillvägagångs sätt. Du smickrar, du skojar, du försöker till och med gör hen lite svartsjuk men inget verkar ha den effekt som du vill att den ska ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om en rad beslut som kan påverka din framtid. Du försöker göra reklam för en idé som du har och du blir lite förvånad när du kollega nappar på betet. Du trodde knappas att hen skulle vara så här lättövertalad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns brister i systemet och det vet du om. Du har påpekat det här för din chef upprepade gånger, men hen väljer oftast att ignorera dina varningar. Du kanske borde strunta i allt och låta din chef ta smällen när projektet havererar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt medveten om att det du jobbar för kanske inte är så moraliskt försvarsbart. Du försöker att ignorera känslan av att göra något förbjudet. Dagen blir spännande, annorlunda och lite dramatisk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons