Onsdag 23/1

23 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant vändning den här onsdagen. Det du trodde var självklart visar sig inte alls vara så enkelt och det du upplevde som ett problem får en väldigt elegant lösning. Det gäller att vara flexibel den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir kanske inte så som du vill, men den blir ändå mysig. Idag är det främst familjen eller nära vänner som gäller. Under dagen kan en person som du inte sett på länge plötsligt dyka upp från ingenstans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar en hel del den här dagen. Det finns många frågetecken att räta ut, men du kanske behöver ett bollplank i form av en lojal vän. Under den här onsdagen kan vissa planer för sommaren ändras.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite irriterad på en kollega som du tycker ställer för många krav just nu. Ni har alltid fungerat bra ihop, men plötsligt så är livet inte så enkelt länge. Hen har mycket höga ambitioner och hen drar in dig i dem.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du talar inte hundra procent sanningen när en vän frågar dig om något som du anser är privat. Du vill inte ljuga för din vän, samtidigt som du undviker att svara på frågan. Kvällen blir intressant. Du får höra ett rykte som får dig att vilja agera.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir inte riktigt så som du tänkt dig idag. Dina planer från början var bra, men de ändras på vägen av yttre omständigheter och då blir de inte riktigt lika enkelt som du tänkt dig. Kvällen blir fantastiskt underhållande.

Vågen 23/9-22/10

Du säger emot dig själv idag och det skapar förvirring. Ditt problem är att du vävt in dig i ett nät av vita lögner och nu vet du inte hur du ska komma ur dem. Egentligen är det bättre att erkänna att du tänjt lite på sanningen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en positiv energi i ditt horoskop idag som hjälper dig att hålla tempot upp även efter lunch när det mesta av orken har försvunnit. Du kommer med många roliga och nya idéer och dina kollegor undrar vart du får allt ifrån.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är sällan som du är lika ärlig som du är idag. Du inser hur mycket du kan vinna och hur lite du har att förlora på din uppriktighet. En vän stödjer dig när det är som jobbigast den här dagen. Du är glad att ha en sådan vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite förvirrad just nu. Det finns en person som sänder ut blandade signaler och du har ingen riktig aning om vart du har hen. Ibland så tror du att lyckats klura ut hur den här personen tänker, men i nästa sekund gör eller säger hen något som förvirrar dig ännu mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ställer upp mycket på en kollega, vän eller släkting just nu. Hen är tacksam för ditt stöd, men känner att du kanske är lite för engagerad i något som egentligen inte rör dig. På kvällen får du nyheter som rör en investering.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är oroad över att du inte får fram det du vill ha sagt. Du försöker vara rak och tydlig utan att avslöja dina känslor för mycket. Det finns en oro och en rastlöshet hos dig som gör att du ibland begår misstag som borde vara enkla att undvika.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons