Torsdag 24/1

24 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du nya tag när det gäller ett projekt på jobbet. Du har tidigare haft problem med de här uppgifterna, men nu har du fått tips på hur du kan lösa problemet på ett smidigt sätt. Kvällen bjuder på en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn torsdag även om det är mycket att göra. Harmonin är återställd och du känner att du har balans i livet igen. Under dagen får du nyheter från en släkting. Hen behöver råd, men du känner att du inte har mycket att bidra med så du skickar hen vidare till en annan släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig men intensiv torsdag där du ifrågasätter, testar och tänjer på gränser. Dina chefer kan tycka att du är en smula påfrestande när du är på det här humöret, samtidigt så vet de att din nyfikenhet är en av dina största tillgångar.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om vänskap, om saknad och om att våga ta för dig. Du har en lång dag med en hel del rutinarbete och då är saknaden efter en kollega som är bortrest eller sjuk väldigt stort. Du behöver hens skratt och syrliga kommentarer för att orka med en trist vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar en hel del just nu. Det känns som om du kommit ganska lång när det gäller att lära känna en person, men sedan tar det stopp. Du vet inte hur du ska ta dig innanför hens skyddsmurar. Mycket handlar om tålamod, ge inte upp, hen är värd att kämpa för.

Jungfru 23/8-22/9

Du har förstått att det är en del problem mellan vissa kollegor på jobbet, men du väljer att ignorerar dem så gott du kan. För dig är det enklare att inte låtsas om den här typen av inbördes konkurerande utan hålla dig till ditt. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen blir du lite lurad av en kollegas beteende. Du tror att du har läst den här personen, men det visar sig vara helt fel, hen tänker inte alls så som du tror att hen tänker. I övrigt en rolig och kreativ dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handlar om att vara punktlig vilket inte alltid är din starkaste sida. Om du blir försenad till en sak idag kommer allt annat bli försenat. Du har inga extra marginaler och det gör ditt schema tajt. Kvällen passar bra att träffa en vän och ventilera lite känslor,

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir ganska intensiv. Det är mycket att göra och du känner att du inte är så förberedd på vissa uppgifter på jobbet som du kunde vara. Idag försöker du igen att ta kontakt med en person som har visat sig rätt så kall den senaste tiden. Du förstår inte vad du gör för fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir en högintensiv, spännande och annorlunda dag. Du inser en hel del saker om sig själv. Att du är på rätt plats och att du älskar det du gör idag, att du faktiskt har en möjlighet att nå dina drömmar om du satsar, och att en viss person betyder en hel del för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir annorlunda. Du försöker att visa tålamod mot en kollega men hen provocerar dig hela tiden genom att vara lat och inte vilja samarbete. I det här fallet hjälper varken mutor, övertalning eller hot. Hen gör som hen vill ändå.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir verkligen långtråkig. Just nu är du inne i en period på jobbet då du tycker att det mesta är trist. Du söker kontakt med en vän som är på kurs eller bortrest och det blir ljuspunkten den här dagen. Din vän får dig att tänka på annat än jobbet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons