Fredag 25/1

25 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Fredagen bidrar med en hel del skvaller och det tycker du är kul. Väduren älskar drama och intriger så länge du inte är direkt inblandad själv. Det här är också en bra dag att dra igång ett projekt som är lite mer omfattande.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig och social dag där du upptäcker nya saker. Oavsett om du arbetar eller är ledig så får du mer möjlighet att vara kreativ och nytänkande idag. Har du möjlighet så ska du ta chansen att görs ett miljöombyte oavsett om det är en utflykt eller en kortare resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara nog så övertygande när du vill och idag vill du verkligen visa din kunskap inom ett visst område. Både kollegor och din chef blir imponerade av dina kunskaper inom det här området. Kvällen bygger på att visa respekt och förtroende för en familjemedlem.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en seg dag men det är ändå skönt att det är fredag. Du längtar till att jobbet slutar så du kan ta helg och bara vara. Under dagen hör du av dig med en lite annorlunda fråga till en vän. Vänta dig inget omedelbart svar, ge hen en chans att få fundera först.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och intensiv. Du har mycket att göra den här fredagen och ett grupparbete piggar upp. På eftermiddagen ägnar du dig gärna åt sport eller annan fysisk aktivitet så som att gå på ett gym. Kvällen handlar om känslor, det finns någon som du längtar efter.

Jungfru 23/8-22/9

Fredagen bygger upp förväntningarna inför helgen. Du vill verkligen ha kul den här helgen och du pratar gärna med dina kollegor om det ni ska göra under ledigheten. Dagen går rätt långsamt, särskilt på eftermiddagen då timmarna kryper fram. Kvällen blir raka motsatsen mot dagen.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du gärna glänsa med dina kunskaper inom ett visst område. Du tar för dig lite extra den här fredagen och visa upp dina talanger för dina chefer. En kollega blir lite avundsjuk på din förmåga och hen kan komma att försöka sätta käppar i hjulet för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rädd för att göra fel idag. Du har ett projekt som kostar en massa och då är det noggrannhet som gäller. Det finns en risk att slarv kan komma att kosta. Kvällen blir trevlig och social. Du umgås med människor som du tycker väldigt mycket om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag undrar du en hel del över vad en person tänker och tycker, men du vågar inte riktigt fråga rakt ut. Du har lärt dig att inte stressa den här personen för då drar hen sig undan. Kvällen bjuder på olika former av aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir trevlig och kravlös. Du ser nya miljöer och du äter gott. En person saknar dig och hör av sig en hel del under dagen. Hens skämt och cyniska kommentarer livar upp tillfällen där du köar eller väntar på något.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en skön och annorlunda fredag. Du njuter av dagen och ännu mer av kvällen. Under dagen möter du en person som får dig att inse att du faktiskt har en hel del att erbjuda. Hen ger dig ett förslag beträffande ett spännande projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns många personer som vill umgås med dig men du orkar inte riktigt med dem. Den enda du vill vara med är inte här. Du tillbringar dagen med att skriva eller på annat sätt höra av dig till din vän. Kvällen blir trevlig och familjär.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons