Lördag 26/1

26 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR>

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn men ändå aktiv dag där du passar på att vara utomhus en del. Under den här dagen har du en hel del frågor som du vill få svar på, men du vet inte riktigt i vilken ända du ska börja nysta. Vissa frågor tycker du är lite känsliga och du vill helst inte att informationen läcker ut.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir intensiv och faktiskt ganska spännande för din del. Det händer en hel del och det gäller att vara uppmärksam. På kvällen vill du fira en lyckad dag och att en jobbig vecka är över. Har du möjlighet firar du tillsammans med goda vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar en dag i taget just nu. För dig är det skönt med en paus från vardagen och att slippa stressa. Under den här dagen får du höra saker som kan vara väldigt intressanta samtidigt som du inser att du kanske inte borde få veta det här. Kvällen bjuder på variation.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är inte en person som leker med andras känslor så därför blir du lite upprörd när en bekant lindar din bästa vän runt sina fingrar och utnyttjar hen på alla möjliga sätt utan att egentligen vara särskilt intresserad. Det är en svår situation att tackla så här gäller det att vara taktisk.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen bjuder på en del överraskningar i form av goda nyheter från en vän, nyheter som har med arbetet att göra och till sist ett sms eller ett samtal från en person som saknar dig och det gör dig extra glad. Kvällen kretsar kring drömmar om våren.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd idag. Du vill inte att det ska råda någon som helst tvekan om vad det är du vill göra. Din familj är tvungen att lyssna på dig när du blir så här arg eftersom annars så gör du ingenting tills att din familj faktiskt lyssnar. På eftermiddagen har du möjlighet att göra riktigt fina fynd.

Vågen 23/9-22/10

Det blir mycket att tänka på den här lördagen. Du smider planer både för nuet och för framtiden. En vän behöver få råd i en fråga som rör hjärtat och hen vill gärna träffa dig ikväll. I övrigt en lugn och harmonisk dag.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dagen lite som den kommer. Eftersom dina veckodagar är så planerade så är det skönt att kunna vara lite spontan på helgen. Idag är du sugen på att förnya din garderob och du kommer gör fina, men lite för dyra fynd om du ger dig ut och shoppar.

Skytten 22/11-21/12

Idag gör du egentligen ingenting. Är du social är du det gärna via telefonen och inte i verkligheten. Du behöver en dag där du kan slöa och återhämta dig. Hela förra veckan vara intensiv både fysiskt och känslomässigt så du känner att du behöver en paus från allt.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir intensiv och väldigt rolig. Du utmanar dig själv på olika sätt och din vilja att prestera lönar sig. Du känner att du verkligen är i form. Idag både stöttar du och blir stöttad av personer med samma ambition som du själv. Kvällen bjuder på fest och på god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen är du nervös och svårt att prata med. Du stressar upp dig utan orsak och dina närmaste håller sig undan. Den här spändheten går över framåt eftermiddagen och byts mot stolthet och lycka när en liten, men inte så trovärdig dröm plötsligt slår in. Kvällen blir häftig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en utmanande och intressant lördag där du följer en väns prestation mer än du deltar i något själv. Du tycker det ä kul att se hur det går för din vän, men du avslöjar inte hur nära du följer hens aktivitet. På kvällen pratar du mycket med din vän och du känner att ni kommer varandra nära.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons