Söndag 27/1

27 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du en risk som du normalt inte brukar ta. Det handlar om att göra något som ligger utanför din bekvämlighetszon. Du vet att om du tar det här steget kommer du bli mer nöjd med dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir harmonisk och lagom intressant. Du hinner med några roliga utflykter, men främst så kretsar dagen kring familj och kring vänner. Under eftermiddagen kan nyheter om arbetet få dig att fundera lite över ett val som du gjort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte säker på att du ens tänker kliva upp ur sängen den här söndagen. Du behöver en riktigt lat dag där du bara tar hand om dig själv och mår gott. Under eftermiddagen kan en vän försöka få dig att ändra på dina planer rörande en ren inomhus dag.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir kanske inte så rolig men den blir mysig. Du tillbringar en hel del tid med syskon eller nära vänner. Under dagen passar du på att uppdatera dig lite om en väns aktiviteter under helgen. Ni har inte setts på ett tag och därför blir du nyfiken på vad hen håller på med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du passar på att göra saker som du inte hinner med under vardagarna. Det kan vara att shoppa, klippa dig eller umgås med personer som du ser allt för sällan. Det blir en bra och ganska lugn söndag där du får en chans att hämta andan både fysiskt och emotionellt.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen bjuder på stillsammare aktiviteter och massor av frisk luft. Du tycker att det är skönt att komma ut i naturen oavsett vilken temperatur det är. Under eftermiddagen får du möjlighet att göra något väldigt annorlunda.

Vågen 23/9-22/10

Du tar risker idag och det är ovanligt för den lite fega Vågen. Oftast spelar du med säkra kort så därför märks det när du väl sticker ut hakan och chansar. Under eftermiddagen får du ett löfte från en släkting som du tänker se till att hen håller.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir harmonisk. Du strövar gärna omkring i skogen eller i stan på jakt efter vackra miljöer. För dig är det skönt att få komma ut och bara strosa omkring samtidigt som du låter tankarna vandra. Det är på det här sättet du oftast får dina bästa idéer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vill du träffa en eller flera personer som inte riktigt har tid att träffa dig. Du blir lite besviken men passar på att göra något som du skjutit upp en längre tid för att det är så tråkigt. Du blir nöjd med din insats och kvällen ägnar du åt att unna dig ren lyx.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir skön. Även om du kanske inte bara kan sova ut och ta det lugnt så myser du verkligen den här dagen. Du unnar dig god frukost, lite shopping och framförallt så flyr du vardagen för en dag. På kvällen får du smaskigt skvaller från en av dina bästa vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en harmonisk söndag där fokus ligger på att ta det lugnt och njuta av dagen. Under den här söndagen passar du på att uppdatera dig på lite saker som du missat i slutet av veckan. Du vill vara förberedd inför den kommande veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du har gått lite för långt med en vän idag och du funderar på att be om ursäkt, men din stolthet hindrar dig. Du inser att din vän är betydligt känsligare än du trott innan. I övrigt en ganska skön men passiv dag förutom på kvällen då träning av något slag kan vara aktuellt.

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons