Måndag 28/1

28 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn och harmonisk måndag. Du är inte lika stressad över att vara tvungen att prestera idag. Du känner dig nöjd med ett val som du gjort och att andra tycker samma sak som du gör det hela extra roligt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir lite tillbaka till verkligheten. Det har varit en märklig tid som du nu lägger bakom dig och du känner att det kommer ta ett tag innan du är dig själv igen. Dagen handlar om att ta en sak i taget och att inte fundera för långt fram.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns väldigt mycket fladder i ditt tecken idag. Det är som om du hela tiden drömmer om att vara på en annan plats än där du är för tillfället. Det är Månens placering som gör dig så ofokuserad. Kvällen bjuder på nöjen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du glad. Du får samarbeta med en person som du tycker om att jobba med och det gör att dagen både går fort och är roligare än den brukar vara. Kvällen bjuder på en del skvaller och en hel del intriger.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra måndag. Du får träffa en person som du inte sett på ett tag och du inser att du faktiskt saknat hen en hel del. Det här ger dig också ett uppvaknande när det gäller annat som du grubblat på den senaste tiden. Plötsligt vet du vad det är du vill.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir besviken på e kollega. Hen visar sig ha en sida som du inte alls gillar och det gör dig både förvånad och ledsen på samma gång. Hen har lyckats dölja den här delen av sin personlighet väldigt väl, men du sipprar det fram bakom den prydliga fasaden.

Vågen 23/9-22/10

Du är trött på att ta ansvar för en kollega som knappt kan hålla rätt på sig själv ännu mindre på sina uppgifter. Du har backat hen en tid nu i hopp om att det bara är nybörjarmisstag men nu börjar du ana ett mönster. Idag säger du nej till att hjälpa den här personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en underhållande måndag. Du har många projekt att dra igång så tiden går fort. Det enda negativa är att du ofta planerar med för dåliga marginaler och då är risken stor att du får antingen jobba över om du ska bli klar eller lämna saker halvfärdiga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du glömmer dig idag och säger något som är lite klumpig. Du brukar försöka hålla isär dina tankar och vad du säger men idag blir du påverkad av Merkurius och då går det mest ut genom munnen ofitrerat. Nu funderar du på om du ska låtsas som det regnar eller om du ska be om ursäkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir lite seg i starten, du har haft en lång helg och det är tufft att komma igång igen. Som tur är har du kollegor som gör livet lite lättare för dig. Du passar på att umgås med dem så mycket som du kan. Kvällen bjuder på en fysisk utmaning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte rädd för att säga vad du tycker även om det kan upplevas som lite ofint. Du tycker att det är bättre att vara ärlig än att försöka sopa ett problem under mattan. På kvällen ägnar du dig åt en hobby eller åt att ta hand om en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag blir du överraskad över hur starkt du känner när du ser en viss person. I höstas var dina känslor lika starka, men nu trodde du att de hade lugnat ned sig. Du inser att det här är något som inte kommer att försvinna i första taget.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons