Tisdag 29/1

29 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vill undvika att hamna mellan två läger som är osams idag. Du gillar båda parter och har ingen lust att bli indragen i deras intriger. Det kan vara lättare sagt än gjort. Båda söker ditt stöd i den här konflikten.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir stressig, du ligger efter med en massa saker och det kommer ta tid att komma ikapp. Som tur är har du en massa energi som du behöver göra av med någonstans så det passar dig bra att ha ett högt tempo. Kvällen bjuder på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som kan vara väldigt övertygande och idag behöver du använda dig av hela dig övertalningsförmåga för att hindra en vän att begå ett stort misstag. Kvällen blir lagom aktiv med sport eller träning i fokus.

Kräftan 21/6-22/7

Den här tisdagen handlar om att lyssna och lära dig nya saker, något du kan ha svårt för. Dina tankar tenderar att vandra iväg och du kommer på dig själv med att tänka på en person snarare än på jobbet. Kvällen blir en fysisk utmaning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte rädd för att ta ansvar, men du ogillar att bestämma helt själv. Även om du är en ledare så föredrar att jobba i grupp framför att agera ensam. Lejonet är en typisk flockvarelse som mår bäst när hen är nära sina kollegor, vänner och familj.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar egna initiativ idag och det är bra. Genom en positiv dynamik kommer du framåt mycket fortare än du tänkt dig och det ger dig utrymme av vara lite kreativ. Jungfrun mår bra av att få plocka fram sin konstnärliga sida, men det fungerar bäst om du inte känner dig stressad i övrigt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag där du fokuserar på mindre men tidskrävande uppgifter. Du tycker att det är tråkigt att arbeta på detaljnivå, men du vet också att du växer varje gång du gör det. Du behöver verkligen utmana dig själv mer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har ett konstnärligt öga och idag får du möjlighet att väva in dina talanger i ditt dagliga arbete. Det här tycker du är jättekul och dagen går väldigt snabbt. Du önskar att du kunde kombinera dina fritidsintressen och ditt arbete lite mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som sällan säger emot andra rakt ut. Du kan bli irriterad av en kommentar eller något som en kollega gör, men då väljer du oftast att markera genom att visa att du är missnöjd snarare än att säga det rakt ut. Idag är ett sådant tillfälle då en kollega trampar dig på tårna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att acceptera motgångar oavsett om de är små eller stora. Idag stöter du på en rad mindre problem som gör dig nästan gråtfärdig av irritation. Som tur är finns det en vän som vet hur hen ska muntra upp dig och få dig att tänka på annat än jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en krävande men intressant dag där du lär dig en hel del. Det verkar som du går en kurs eller utbildning av något slag för mycket kring den här dagen verkar röra sig om att vara tyst och titta. Kvällen bjuder på varierande skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Du har märkt ett ökat intresse för din person och det gillar du. Fiskarna är fåfänga och uppskattar uppmärksamhet. Under dagen bestämmer du dig för att göra en lite ovanlig förfrågan till en kollega.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons