Onsdag 30/1

30 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir kort, intensiv men rolig. Just nu har du flyt med nästan allt du tar dig för och får verkligen till det både n är det gäller det privata och jobbet. Idag får bättre kontakt med en kollega som du respekterar och beundrar, men som kan driva dig till vansinne ibland.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir lugn och harmonisk. Ett samtal med en chef för med sig positiva nyheter och en hel del bra energi. Du känner att du är på rätt väg. En konflikt inom familjen trappas upp den här dagen och du agerar mellanhand mellan de bråkande parterna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns utrymme för fantasi i ditt horoskop just nu. Våga ta ut svängarna och tänk kreativt. Månen ger dig massor av konstnärlig influens men kan också öka din sensibilitet. Bli inte förvånad om du börjar gråta när du ser söta valpar på TV.

Kräftan 21/6-22/7

Du inser att du bryr dig lite för mycket om vad en person tycker och tänker och du bestämmer dig för att skapa ett litet avstånd mellan er. Som vanligt är Kräftan knepig i sina relationer och det kan hända att din vän blir förvånad över din plötsliga kyla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är drama i ditt liv just nu, men du har valt sida och du står fast vid ditt val. Lejonet har en bra instinkt för vilka människor som är genuina och vilka som är lite falska. Även om du inte gör något uttalat ställningstagande så finns du där och stöttar den person som betyder mest för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns många tillfällen då du inte bör dominera, men idag är inte den dagen. Du bör gå in och visa vart skåpet ska stå redan från början annars kommer du att få problem med vissa, kreativa unga förmågor som har väldigt svårt att lyssna och ännu svårare att jobba i grupp.

Vågen 23/9-22/10

Det handlar om ställningstagande något du verkligen inte gillar. Du försöker alltid undvika att ta parti i en konflikt och vissa av dina vänner upplever dig som falsk för att du håller med båda sidor. Du är inte falsk, du har bara förmågan att se ett problem från olika synvinklar.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Den här dagen handlar om att visa att du är en naturkraft. Det finns Eld i ditt tecken och den tilltar dag för dag just nu. Passionen inom dig måste få utlopp antingen genom en het kärleksaffär, ett konstnärligt uttryck eller genom att testa något som är äventyrligt och lite farligt.

Skytten 22/11-21/12

Du väljer att öppna upp dig för en vän för att få hens stöd i en konflikt, men du märker att hen inte håller med dig och då blir du besviken. Du trodde att den här personen alltid skulle vara på din sida, men det visar sig att hen tycker att det är du som gjort fel och som bör be om ursäkt.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir rolig men lite annorlunda. Du avviker från dina vanliga uppgifter och gör något annat istället. Idag får du både goda nyheter och en massa beröm från en chef. Du blir stolt och glad. Som grädde på moset får du en fin komplimang från en kollega.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett antal olika uppgifter som måste vävas samman idag så det gäller att du är vaken. Det är så lätt att göra fel när man har mycket att tänka på. Under dagen möter du en person som får dig att se nya möjligheter i ett projekt som du nästan gett upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har goda chanser att charma en kollega idag. Du måste vara ihärdig med den här personen för hen har höga försvarsmurar och svårt att släppa in människor i sitt liv. Vill du lära känna hen på djupet måste du ha tålamod och vara målinriktad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons