Torsdag 31/1

31 jan, 2019
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På torsdagen irriterar du dig på en nära vän för att hen alltid vill ha uppmärksamhet. Du tycker att hen är förtjusande, men idag orkar du inte med hens bekräftelsebehov. En chef kommer med ett annorlunda förslag som du nappar på.

Oxen 20/4-20/5

Det finns så mycket frågetecken i ditt liv just nu att du inte ens vet vart du ska börja nysta. Som singel tycks det vara svårt att få till det där med kärleken. Du har beundrare, men ingen som du är riktigt intresserad av. Du känner att du skulle behöva en fling för att liva upp vardagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ute efter att få rätt och då tar du till alla möjliga metoder för att lyckas. Du är en person som kan vara ganska manipulativ när du vill och det vill du när du har ett mål i sikte. I övrigt kretsar den här dagen kring ekonomi och kring pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att ångra saker du gör eller säger idag. Du tänker skämta, men det blir lite råare tongång än du avsett och du ser på din vän att hen blir sårad. Det är Pluto som gör dig lite okänslig och hårdare än du brukar vara. Det är en övergående fas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är mån om att en vän ska må bra idag och när hen drar sig undan söker du upp hen för att kolla att allt är okej. Din omtanke uppskattas verkligen. Eftermiddagen blir rolig. Du är på ett strålande humör hela dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingen anledning till att du inte ska göra så som du planerade först. Du behöver inte frångå dina idéer bara för att en kollega inte håller med. Den här personen är ändå inte involverad i vad du gör så hen behöver inte ha en åsikt. Lita på dina instinkter.

Vågen 23/9-22/10

Idag är humor ditt starkaste vapen. När dagen blir grå, jobbig och monoton piggar det upp med ett skämt eller rent av ett bus. Släpp loss barnet inom dig. Både du och dina kollegor behöver få slappna av och njuta lite av dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Under torsdagen uppenbarar sig en problematik som du inte känt av tidigare. Egentligen är det bara småsaker som borde kunna lösa sig rätt så smidigt, men då måste du vara flexibel och öppen för förslag. Kvällen blir underhållande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen blir underhållande och du känner att du äntligen är i fas med livet. Det går bra på jobbet och ordningen i din vänskapskrets är någorlunda återställd. Under den här dagen får du höra ett rykte som du mer än gärna forskar visar i.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har massor av energi den här torsdagen. Det finns glädje, spontanitet och öppenhet i ditt tecken. När Venus påverkar dig så starkt som hon gör just nu och ökar din karisma och du blir väldigt flirtig av dig. Det är särskilt en person som får extra uppmärksamhet idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att acceptera att dina tankar inte går att omsätta i praktiken. Du förstår hur din chef resonerar, men du håller inte alls med. Kvällen blir annorlunda, rolig och väldigt givande. Du vågar testa dina gränser och du vågar ta för dig i ett socialt sammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har roligt den här torsdagen. Du känner dig mycket mer bekväm med din situation både privat och på jobbet även om du skulle vilja förbättra vissa saker. Eftermiddagen blir rolig, lekfull och intressant.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons